A kóla nagyon egészségtelen? A light is?
épp az, hogy a light az sokkal egészségtelenebb, mert a cukjor legalább természetes anyag, nem úgy, mint a sok ízfokozó..
egyébként egészségtelen, de ha ritkán iszol, akkor azt mondják, egészséges, gyógyítja a gyomorproblémákat, hányingert csillapítja. egyébként nyugodtan ihatsz akár hetente-kéthetente, de ne litereket, hanem 1-2 pohárral!
Döntsd el ebből: :d
Egyébként nagy ritkán szoktam inni, de olyan fura érzetű lesz utána a fogam, hogy hanyagolom a dolgot.
"A Coláról:
Vizsgáljuk meg a *-Cola-t. Az USA több államában a
rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter ) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre
folyt vért azzal távolítsák el.
Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
A WC kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a
kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe, a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is."
[forrás: [link]
Nekem azt mondta az orvos, hogy a Light kólát lehet inni cukrosnak is.
De a rendes sima kóla sokkal finomabb mint a light kóla.
Ha már igazi kóla akkor csakis az igazi kóla ami nem light.
igen. a tesitanárom szokta mondani anno, hogy palack fél literes kola utan 20 pohár viz kell, hogy kitisztuljon a szervezetből.
egyébként coca cola és társait (még nesteat sem) nem iszok, mert nekem tul édes. egykortytol még szomjasabb vagyook, nem birom a cukros üditőket. az olcsobbak édesitősek, de azok meg gagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!