Anno, amikor a családtagoknak naponta készítettem a szendvicset, kezdett unalmassá válni nekik a hagyimányos vajas-szalámis..stb felvágottas verzió, akkor kezdtem
háziasabb variánsokra váltani.
hideg sülthús, vékonyra szelve, hideg fasírt , közé csemege uborka szelet. rántotthús majonézzel, házi májpástétom,tojáskrém, halkrém, de a hagymás tojásos rántottás is sikeres volt.
mindig valamivel kísérve, a már említett csem. uburka, mustár, kecsap, mihez éppen mi passzolt jobban.
persze a friss paprika, uborka is volt, paradicsom sajnos eláztatja aa szendvicset.
Attól függ.
Ha barátomnak csinálok salátalevél, vaj vagy kenhető sajt, szalámi vagy sonka vagy tarja vagy valami más állat, zöldségek (pari, ubi, paprika, retek), főtt tojás (ha van kedvem megcsinálni) és sajtok.
Ha magamnak csinálok egyetemre kb ugyanez csak lebutítva, mert nem eszek húst kb 8 éve, és a főtt tojást sem szeretem.
- zsír, hagyma, pirospaprika
- májkrém zöldséggel
-vajas-szalámis/párizsis/kolbászos/ löncshúsos
- kolbászos -mustáros (vaj nélkül)
- kacsazsíros a benne sült hússal (imádom!)
- néha a klasszikus: vaj, felvágott, uborka, főtt tojás, pirosarany
margarin/vajkrém
Szalámi/sonka/kolbász/szalonna
Sajt
Ketcup/majonéz/pirosarany
Erős karika
Szendvics mellé meg karikázok paprikát,paradicsomot vagy retket vagy uborkát ha más nincs. Bele nem szeretjük a zöldséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!