Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok tenni a szendvic...

Mit szoktatok tenni a szendvicsekbe?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 16:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
26%
Zsirt
2012. jún. 4. 17:07
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
a kedvencem: vaj, szalámi, főtt tojás és paprika. egyszerű de nagyszerű :)
2012. jún. 4. 17:07
 3/16 anonim ***** válasza:
2012. jún. 4. 17:19
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Anno, amikor a családtagoknak naponta készítettem a szendvicset, kezdett unalmassá válni nekik a hagyimányos vajas-szalámis..stb felvágottas verzió, akkor kezdtem

háziasabb variánsokra váltani.

hideg sülthús, vékonyra szelve, hideg fasírt , közé csemege uborka szelet. rántotthús majonézzel, házi májpástétom,tojáskrém, halkrém, de a hagymás tojásos rántottás is sikeres volt.

mindig valamivel kísérve, a már említett csem. uburka, mustár, kecsap, mihez éppen mi passzolt jobban.

persze a friss paprika, uborka is volt, paradicsom sajnos eláztatja aa szendvicset.

2012. jún. 4. 17:22
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Épp 1 órája csináltam egyet. Megkentem philadelphiával rá két szelet füstölt sonka, rá 2 karika kigyóuborka és egy nagy kör kaliforniai paprika aminek a belsejébe majonézt nyomtam ennyi:D
2012. jún. 4. 17:27
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ.

Ha barátomnak csinálok salátalevél, vaj vagy kenhető sajt, szalámi vagy sonka vagy tarja vagy valami más állat, zöldségek (pari, ubi, paprika, retek), főtt tojás (ha van kedvem megcsinálni) és sajtok.

Ha magamnak csinálok egyetemre kb ugyanez csak lebutítva, mert nem eszek húst kb 8 éve, és a főtt tojást sem szeretem.

2012. jún. 4. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Vaj, szalámi, kígyóuborka, reszelt sajt, majonéz.
2012. jún. 4. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

- zsír, hagyma, pirospaprika

- májkrém zöldséggel

-vajas-szalámis/párizsis/kolbászos/ löncshúsos

- kolbászos -mustáros (vaj nélkül)

- kacsazsíros a benne sült hússal (imádom!)

- néha a klasszikus: vaj, felvágott, uborka, főtt tojás, pirosarany

2012. jún. 4. 18:00
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

margarin/vajkrém

Szalámi/sonka/kolbász/szalonna

Sajt

Ketcup/majonéz/pirosarany

Erős karika

Szendvics mellé meg karikázok paprikát,paradicsomot vagy retket vagy uborkát ha más nincs. Bele nem szeretjük a zöldséget!

2012. jún. 4. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
A felsoroltakon kívül még tojásrántottát
2012. jún. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!