Ha veszek egy turmixgépet, akkor tudok egészséges (és iható) gyümölcslevet készíteni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen belerakom az épp kiválasztott gyümölcsöt és ennyi? Kell tennem hozzá valamit? Nem értek hozzá, de talán egészségesebb mint az üdítők és néha jól jön egy kis változatosság.2012. jún. 4. 15:58
1/5 anonim válasza:
Nem. Akkor csak gyümölcspépet kapsz. Higítani kell ásv. vízzel (nagyon rossz!), natúr joghurttal vagy tejjel, illetve frissen facsart vagy bolti (akkor ugyanott vagy) narancslével. Ekkor sem gyümölcslének fogják hívni, hanem smoothy-nak, ami egyébként nagyon finom, csak sűrűbb, mint a lé.
Ha gyümilevet akarsz, akkor gyümölcscentrifugát kell venned. Nekem nem vált be, nagyon macerás az elmosogatása.
2/5 anonim válasza:
A smoothie viszont egészségesebb, mint a gyümölcslé, mert abban benne vannak a rostok is. A minap brokkoli, paradicsom, körte, eper kombóból csináltam magamnak turmixot, a fél vacsora megvolt, 3-4 deci ebből akár vacsorának is megteszi.
3/5 anonim válasza:
Gyümölcsös turmixokat tudsz készíteni, ha teszel a gyümölcshöz tejet, és mézet. Én imádom mindegyiket, de főként az epreset, és a banános turmixot.
4/5 anonim válasza:
Nyárra fagyigépet is vegyél a turmix mellé, fél óra alatt 6-7 gombócnyi egészséges hidegséget varázsol a hőségben.
5/5 anonim válasza:
A gyömölcsös-tejes, joghurtos turmixitalok nagyon egészségesek, de a napi folyadékigényt nem lehet csak ezekkel biztosítani. két-három hideg turmix, és mellette marad az ásványvíz.
a sűrű joghurtos gyömölcsturmixot fagyasztani is lehet, legfinomabb kásás állagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!