Ti hogyan eszitek a bundáskenyeret?
Figyelt kérdés
Sok féle módszert halottam már,zöldséggel,cukorral,és ezért kiváncsi vagyok,mik vannak még.2012. jún. 3. 20:53
11/34 anonim válasza:
jojás XD tojást akartam írni XD
13/34 anonim válasza:
Legtöbbször simán. Néha sajttal, paradicsommal, uborkával vagy hagymával. Teát iszok mellé.
14/34 anonim válasza:
Ketté vágom a nagy kenyérszeletet, közé vékonyra vágott sajtszelete(ke)t rakok, aztán bundázom, majd sütöm. Nagyon kiadós.
15/34 anonim válasza:
Sajttal, sonkával és ketchuppal. Imáááádom.
17/34 anonim válasza:
Fokhagymás tejföllel megkenve, vagy sajttal és ketchuppal. A meleg tea mindkét esetben fontos velejáró. :)
18/34 anonim válasza:
vagy tejföl, vagy mustár de a tea mindig jár mellé :)
20/34 anonim válasza:
Én csak simán eszem, úgy ízlik nagyon. Barátom családja viszont megkeni lekvárral, szerintem undorító. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!