Sztem meg az az agymosott aki már semmit nem eszik meg anélkül h ne bogarászná végig h mi van benne. Bio kockát használok. Jah és vendéglátos szakember vagyok kitűnő íz érzékkel (ezt egy mester mondta nekem). Ha tetszik ha nem, más ízt ad a levesnek és van amihez jó.
2012. máj. 31. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
12/29 anonim válasza:
na,ezért tart itt sok vendéglátóipari egység...
más ize lesz,persze. csakhogy más izének az alaplétőlkénelennie, amivel főzöd a zöldséglevest (ugye, kedves vendéglátóipari szakember) mert ugya levest alaplével főzünk.
Alaplé csontból, az esetlegesen leeső húsdarabokból, sok zöldséggel, lepirítva, lassan főzve.
nem leveskockából
2012. máj. 31. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
13/29 anonim válasza:
A bio kockádban van mesterséges ízfokozó?
Ha nincs, akkor miért veszed magadra azt a hozzászólást ami a beírásod előtt jelent meg?
2012. máj. 31. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
14/29 anonim válasza:
Bocsmár h nem maradékból főzök ha épp nincs friss alaplevem. Csinálhatom azt is amit sok étterembe. A vendék álltal otthagyott kajáből meg lecuppogtatott húsból csinálok alaplevet. Aztán egyétek. Egészségetekre. Probálta már egyáltalán ezek közüll a köpködők közüll valaki a kockát?? Vagy csak ilyen megszálott, agymosott emberkék vagytok akik beveszik h még a levegő is egészségtelen?
Lehet kapni só nélküli vegetát, mi azt használjuk (abban nincs E621), na meg mindenféle fűszert, a maguk természetes ill. szárított formájában.
2012. máj. 31. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
17/29 anonim válasza:
Próbáltam és nem mondom hogy nem lehetne megenni, ha tényleg nincs alaplé, akkor elemegy, egy évben egyszer. Szeretek igazi ételt enni, ennyi.
2012. máj. 31. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
18/29 anonim válasza:
az alaplevet nem maradékból főzi az ember, hanem csontokból és a hús tisztítása során leeső kis darabokból.
azt hiszem a főzés legalapvetőbb fogalma
2012. máj. 31. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
19/29 anonim válasza:
Azt hiszem te meg nem ismered a magyar éttermeket. Ha hiszed ha nem,sok helyen a maradékból csinálják az alaplevet. Dolgoztam olyan helyen. Ezért mondtam h bocsi h nem így csinálom ha nem tudok frisset hanem inkább kockát használok. Inkább tennéd össze a kezed h van még ilyen étterem
2012. máj. 31. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
20/29 anonim válasza:
Nyilván nem a legegészségesebb, de én szoktam használni. Főleg, amikor hó végén nincs pénzem répára, karalábéra, húsra (nagyon drága dolgok ezek már). Valamivel olyankor is kell valami ízt adni annak a meleg víznek. Sajnos van aki erre is rászorul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!