Vajon a menzai rakott kelt nagyon egészségtelen módon készítik?
Figyelt kérdés
Most ettem nemrég, és olyan fura volt, egyáltalán nem olyan, mint az itthoni... nagyon puha volt, szinte krémes. Mit tehettek bele? Túl sok zsírt? Az biztos, hogy nagyon szétfőzhették benne a zöldséget.2012. márc. 13. 19:46
1/4 anonim válasza:
Nme, csak tovább főzték, vagy nagy mennyiségben ilyen.
2/4 anonim válasza:
Ha zsírral főzik az sem egészségtelen! De ha nagy tételben főzik a karfiolt,akkor sz szétesik. Még otthon is oda kell figyelni rá.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a reagálásokat. Tudom, hogy a zsírral nincs gond, de én abból indultam ki, hogy TÚL sok lehet benne. Igazából nem tudom, annyira nem éreztem zsírosnak, csak el nem tudom képzelni, mi lehetett olyan krémes benne. Lehet, hogy a rizst is sokáig főzték nagyon.
2012. márc. 13. 20:15
4/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy a rizst nem főzték és leszűrték, hanem dagasztották (= vizet rá, födőt neki és majd megkel), és a víz egy kicsit több lett, mint kellett volna. Ezzel a többlet vízzel már nemigen tudnak mit kezdeni, ezért érezhetted olyannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!