Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zabpelyhet hogyan kell enni?

A zabpelyhet hogyan kell enni?

Figyelt kérdés
Anyám vett nekem zabpelyhet, "mivel az egészséges", és megpróbáltam tejjel, de olyan volt, mint az elázott fűrészpor. Mit lehet vele csinálni, hogy azért egészséges maradjon, de ehető is legyen?

2012. máj. 28. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet főzés nélkül is, én múltkor mikor egy ideig nem volt mikró így ettem. Hideg tejbe áztattam be pár óra hosszára.
2012. máj. 29. 00:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ez kivételesen az a kérdés volt, amire csupa jófej, használható válasz érkezett. Ezért mindenkit felpontoztam. Amúgy kipróbáltam egy-két dolgot amit írtatok és tényleg sokkal jobb lett tőle a zabpehely :)
2012. jún. 5. 01:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Zabpehely, eper, banán, méz, kókuszreszelék, kakaópor, alma, fahéj, tej/víz(vízzel kicsit vízizű de meg lehet szokni), meg mézeskalács fűszerkeverékkel is finom. Ezeket szoktam keverni :D eperrel nagyon finom és ha édesebbre vágyom akkor csak egy ki mézet teszek hozzá :) Ma pl: zabpehely-banán-kókuszreszelék-méz volt vízzel leöntve. megfőzni meg ilyesmit nem szoktam és tejjel finomabb csak már nem volt friss tej :)
2012. jún. 18. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szerintem a német márkájú zabpelyhek jobbak könnyebben elrághatók, van 1-2 olyan amiket alig lehet szétrágni:o na olyat nem veszek :D ami jó az pl a Kölln vagy amit ma vettem Spáros 500g 199Ft is jó:)
2012. jún. 18. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!