Mivel erdemes meg zabpelyhet enni?
A gyümölcslé nekem elég érdekesen hangzik. o.O
Az 1,5-ös tejtől szerintem semmi bajod nem lesz, valamennyi minimális zsírt fogyókúra esetén is kell bevinni. De esetleg kipróbálhatod zsírszegény joghurtokkal is, bár nem tudom azokban több vagy kevesebb van-e mint a tejben.
Tejföllel nagyon finom! Főleg, ha mandulával és mogyoróval keverem.
"A tejzsírban 4-5 olyan anyag található, amely külön-külön is, de együtt különösen nagyon fontos védelmet nyújtanak a szervezetnek. Az egyik fontos alkotóelem a konjugált linolsav. Ez olyan esszenciális (az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen) telítetlen zsírsav, amely természetes védőanyag. Kiderült róla, hogy jelentős rákellenes hatása van, a többi alkotóelemmel (foszfolipid, vajsav, A-vitamin, béta karotin) együtt.
Az is kiderült, a tejzsír nem hogy növelné a vér koleszterin szintjét, hanem csökkenti. Sőt! Az is bebizonyosodott, hogy a tejzsírban lévő konjugált linolsav nem csak nem hizlal, hanem a lerakódott zsírpárnákat eltünteti, aki rendszeresen fogyasztja, nem hízik el. A vajsav a gyermekek számára igen fontos növekedési faktort is tartalmaz."
kötyi a válaszokat...:)
különösen az utolsót :D hogy én erre eddig nem gondoltam!? :D lehet kipróbálom :D
Én 1 pohár, natur 0,1 %-os joghurtba szoktam tenni zabpelyhet, folyékony édesítőszert, fahéjat, és kis citromlevet. És van, hogy eszek hozzá 2-3 db korpovit kekszet is!
Imádom!
kefír, túró, natúr joghurt és akkor mehet bele gyümölcs, avgy méz, fahéj
de én van amikor narancslével iszom(kifacsarok 2db-ot és a levét öntöm hozzá
nagyon finom édes lesz, próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!