Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel erdemes meg zabpelyhet...

Mivel erdemes meg zabpelyhet enni?

Figyelt kérdés
En jelenleg tejjel fogyasztom, de meg az 1,5os tejjel viszek be eleg zsirt, ezt szeretnem csokkenteni. Vizzel nyilvan nem eszem, konkretan gyumolcsre, gyumolcslere gondoltam, vagy mivel lehet meg? Otleteket varok, amik eddig elkerultek a figyelmemet!
2011. jan. 16. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:

A gyümölcslé nekem elég érdekesen hangzik. o.O

Az 1,5-ös tejtől szerintem semmi bajod nem lesz, valamennyi minimális zsírt fogyókúra esetén is kell bevinni. De esetleg kipróbálhatod zsírszegény joghurtokkal is, bár nem tudom azokban több vagy kevesebb van-e mint a tejben.

2011. jan. 16. 00:17
 2/10 anonim válasza:
Nem ismerem az étkezési szokásaidat, de szerintem ne a tejet mellőzd, az fontos, akkor inkább valami mást, vagy esetleg kevesebb tej, mondjuk 1,5 helyett 1, és több zabpehely, csak akkor jól keverd át.
2011. jan. 16. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Mekkora problémák...egyed vízzel, vagy üresen.
2011. jan. 16. 00:29
 4/10 anonim válasza:

Tejföllel nagyon finom! Főleg, ha mandulával és mogyoróval keverem.

"A tejzsírban 4-5 olyan anyag található, amely külön-külön is, de együtt különösen nagyon fontos védelmet nyújtanak a szervezetnek. Az egyik fontos alkotóelem a konjugált linolsav. Ez olyan esszenciális (az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen) telítetlen zsírsav, amely természetes védőanyag. Kiderült róla, hogy jelentős rákellenes hatása van, a többi alkotóelemmel (foszfolipid, vajsav, A-vitamin, béta karotin) együtt.

Az is kiderült, a tejzsír nem hogy növelné a vér koleszterin szintjét, hanem csökkenti. Sőt! Az is bebizonyosodott, hogy a tejzsírban lévő konjugált linolsav nem csak nem hizlal, hanem a lerakódott zsírpárnákat eltünteti, aki rendszeresen fogyasztja, nem hízik el. A vajsav a gyermekek számára igen fontos növekedési faktort is tartalmaz."

2011. jan. 16. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Esetleg vehetsz natúr joghurtot, és abba raksz zabpelyhet..végülis olyan lesz mintha müzlidarabkás joghurt:)
2011. jan. 16. 00:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kanállal.
2011. jan. 16. 07:04
 7/10 A kérdező kommentje:

kötyi a válaszokat...:)

különösen az utolsót :D hogy én erre eddig nem gondoltam!? :D lehet kipróbálom :D

2011. jan. 16. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindig gyümölcsjoghurttal ettem, mondjuk én nem fogyóztam :D
2011. jan. 16. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 1 pohár, natur 0,1 %-os joghurtba szoktam tenni zabpelyhet, folyékony édesítőszert, fahéjat, és kis citromlevet. És van, hogy eszek hozzá 2-3 db korpovit kekszet is!

Imádom!

2011. jan. 16. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

kefír, túró, natúr joghurt és akkor mehet bele gyümölcs, avgy méz, fahéj

de én van amikor narancslével iszom(kifacsarok 2db-ot és a levét öntöm hozzá

nagyon finom édes lesz, próbáld ki

2011. jan. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!