Nem hizlaló nasira lenne szükségem. Tudtok?
Figyelt kérdés
olyan nasira édességre lenne szüksém amit lehet bátran fogyasztani diéta fogyókúra allat..mert nagyon édes szájú vagyok és nagyon kívánom az édeségget..2009. jún. 29. 21:25
1/6 anonim válasza:
Szia.
Ohh,ezzel enis igy vagyok :D Vegyel 1,5%os tejet,edesitoszert,es pudingport. Meg fozod,es kesz a puding. Finom es nem hizlal. Nekem a kedvencem a tejszin izesitesu puding.
Vagy sok ledus gyumolcs is van,peldaul az oszi barack,en nagyon szeretem. Szerintem ezt is nyugodtan eheted. Vagy,ha van mar edesitoszered, csinalhatsz magadnak teat is, nagyon finom,hogyha veszel valami finom eper izesitesut,aztan igazi citrommal,edesitoszerrel megcsinalod, lehutod magadnak, jegesen ilyen melegbe nagyon jol esik,nem hizlal,es finom is.
Csinalhatsz edesitoszerrel gyumolcslevest is, hidegen az is nagyon finom. Sult gyumolcsok,csak a fantaziad szabhat hatart.
2/6 anonim válasza:
gyümölcs(málna,cseresznye,sárgabarack...
4/6 anonim válasza:
én ha édességre vágyom, akkor felszelek egy almát, mikróba megsütöm (előtte rakok rá egy kis fahéjat meg folyékony édesítőt) és sztem marha fincsi:) ha fokozni akarod, akk ráönthetsz egy fél pohár natúr joghurtot, amit szintén ízesíthetsz folyékony édesítővel és fahéjjal.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat
2009. jún. 29. 23:37
6/6 anonim válasza:
Rengeteg gyümölcs,gyümölcssaláta,kis tejberizs másfeles tejből édesítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!