A hamburger miért hizlaló?
Miről is beszélünk? A mekis "édeszsömle" nem egy szelet kenyér hanem több (cukorral), a vágóhídi nyesedékből préselt barna gombóc nem sovány illetve a zöldségeken át lehet látni.
Ha saját hamburgert csinálsz, nem édes zsemléből az nem hízlalóbb mint egy rántotthúsos szendvics.
Illetve az is fontos szempont hogy mennyit eszel. Gyorséttermi burgerből jóllakás nélkül meg lehet enni 4-6db-ot. Sajátból a rekord 2 és fél.
23.42 voltam.
Na, azért a legtradícionálisabb sarki büfékben is telenyomják kecsappal muajonézzal mustárral. Na az hízlaló.
Amúgy alapvetően marhahús a pogácsa, az meg nem éppen egy csirkemell. :D
ha otthon készíted, akkor nem vészes de a mekis az minden csak nem éppen egészséges
a zsömle cukor, liszt, ki tudja hányszor fagyasztották le, a hús na az inkább ipari hulladék, a legszarabb maradékból, szójából, csontokból stb, zöldség, az nem zöldség hanem vmi előregyártott akármi, ketchup, mustár szintén
hisz nézd 400ft-ért nem kapnál zsömlét, húst, sajtot, zöldséget, krumpli, és üdítőt
minden tiszta zsír, cukor, liszt és műanyag semmi tápláló nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!