Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » SOS. Mitől keseredett meg a...

SOS. Mitől keseredett meg a csiperkegombából készült pörkölt?

Figyelt kérdés

Nem égettem oda semmit, mégis nagyon keserű lett, egyáltalán ehető még? Lehet, hogy régi volt a gomba, szeletelve vettem a Tescoban.

Megehető még?

2012. máj. 22. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
En kidobnám, biztosan nem volt friss.
2012. máj. 22. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a paprika/hagyma a ludas? Vigyáztál, mikor a pirospaprikát hozzáadtad?
2012. máj. 22. 12:11
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, leszedtem a tűzről és utána felengedtem vízzel
2012. máj. 22. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is dobd ki!Ami szeletelt és csomagolt az mindig gyanús.Lehet hogy rossz volt a gomba,nem volt friss.Én pl sosem venném meg az előre befűszerezett húsokat...eltüntetik a gyanús jeleket.Valószínű a gomba is már romlófélbe volt de amit még megtudtak menteni azt leszeletelték becsomagolták és eladták mert csak a maguk érdekeit nézik!
2012. máj. 22. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem ízlik,vagyis magad is érzed, hogy valami nem stimmel vele, akkor ki kell dobni. a gombával nem érdemes

spórolni ily módon, mert könnyen rókamező lehet a vége...

2012. máj. 22. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem szabad megenni, a gomba az egyik legveszélyesebb forrása az ételmérgezéseknek, csak kifejezetten friss gombát szabad megvenni, és elfogyasztani. Igazából azt mondják, hogy gombás ételt már másnap is csak akkor szabad megenni, ha gondosan be volt hűtve.
2012. máj. 22. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:
kidobtam :)
2012. máj. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!