Októberben lejárt zacskós pörkölt szószos tészta jó még?
köszi, meg is ettem, és jó volt (már amennyire egy zacskós kaja jó lehet)
tudom hogy a lejárt dolgok is jók, bár azért 2008-ast nem ennék meg, de én sem parázok nagyon a lejártaktól, csak eddig még nem volt rá példa hogy ilyen régit egyek.
köszönöm a válaszokat.
LÁtom már lejárt téma, de megosztom veletek.
Pár napja volt a spektrumon egy olyan műsor, h mi lenne az élelmiszerekkel az ember eltűne következtében. Nos, a villamosenergia 1 hét után leállna, így a boltokban megromlanának a húsok, felvágottak, stb. Utána a péktermék menne tönkre, majd a zöldségek, gyümölcsök, stb. A lényeg az, hogy a konzervek is sokáig elállnak, csak a 40 fokos meleg esetén robbanna fel bennük valami, míg mutattak olyan zacsis süteményt, amiben olyan anyagok vannak, amelyek megakadályozzák a szétporladását, romlását, penészedését, és még a feltűntetett szavatossági idő után is 25 évig ehető!!!!
Saját tapasztalatom,hogy tejtermékkel és hússal, felvágottal nem játszom, az ha lejárt, kuka..de az ilyen fűszerek, levesporok, stb. még simán jók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!