Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Füstölt kolbász mitől avasodik?

Füstölt kolbász mitől avasodik?

Figyelt kérdés
Kívülről a bőre felől barnul,avasodik.
2012. máj. 21. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jól lett megfüstölve.
2012. máj. 21. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Házi kolbász azért lehet, mert valamit elrontottatok, vagy például túl későn csináltátok és meleg volt, amikor füstöltétek.

Bolti kolbász azért, mert nincs megfüstölve, csak füstaromával kezelik :S

2012. máj. 21. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

a novemberben, decemberben készült, jó füstölésű házikolbásznak lassan el kell fogynia. a benne lévő zsír avasodhat,a színe is változhat, ezért érdemes a még jó ízűt sütőpapírban, (nem neylonban) hűtőbe tartani.

a sütőpapírban szellőzik, nem lesz ragacsos, penészes a bőre.

2012. máj. 21. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Mikor készült?
2012. máj. 21. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!