Füstölt kolbász mitől avasodik?
Figyelt kérdés
Kívülről a bőre felől barnul,avasodik.2012. máj. 21. 10:03
2/4 anonim válasza:
Házi kolbász azért lehet, mert valamit elrontottatok, vagy például túl későn csináltátok és meleg volt, amikor füstöltétek.
Bolti kolbász azért, mert nincs megfüstölve, csak füstaromával kezelik :S
3/4 anonim válasza:
a novemberben, decemberben készült, jó füstölésű házikolbásznak lassan el kell fogynia. a benne lévő zsír avasodhat,a színe is változhat, ezért érdemes a még jó ízűt sütőpapírban, (nem neylonban) hűtőbe tartani.
a sütőpapírban szellőzik, nem lesz ragacsos, penészes a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!