Miért fehéredik ki a füstölt kolbász közepe?
Figyelt kérdés
Kb. két hónappal a füstölés után a kolbászok belülről kifehérednek.2011. dec. 9. 12:31
2/4 anonim válasza:
Húú, ez Dobozoli területe...tuti megírja majd a tökéletes a választ.
3/4 doboszoli válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet, látni kellene.
Ha tippelni kell:
-levegős töltés
-vacak paprika
-bármi
Érzékszervileg kellene megítélni, nem tudok segíteni.
Az íze rendben van?
4/4 anonim válasza:
Ha sok fokhagyma van benne,attól is fehéredik a közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!