Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért fehéredik ki a füstölt...

Miért fehéredik ki a füstölt kolbász közepe?

Figyelt kérdés
Kb. két hónappal a füstölés után a kolbászok belülről kifehérednek.
2011. dec. 9. 12:31
 1/4 menta34 ***** válasza:
Romlik...
2011. dec. 9. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Húú, ez Dobozoli területe...tuti megírja majd a tökéletes a választ.
2011. dec. 9. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Nem tapasztaltam még ilyet, látni kellene.

Ha tippelni kell:

-levegős töltés

-vacak paprika

-bármi

Érzékszervileg kellene megítélni, nem tudok segíteni.

Az íze rendben van?

2011. dec. 9. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha sok fokhagyma van benne,attól is fehéredik a közepe.
2011. dec. 9. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!