Szerintetek mi lehet a hűtőben? Nem merem megkóstolni.
Figyelt kérdés
Szóval itt vagyok a mamánál, de nincs itthon senki. Találtam a hűtőben valami kerek, kb 3 cm magas tortaszerűséget.:D A teteje lilás, és asszem túrópöttyök vannak benne. Valami fehéres krém van benne, és alul sárga tészta, vagy piskóta. Szerintetek megkóstolhatom? A mama amúgy jól süt. Meg főz:))2012. máj. 17. 16:14
1/21 anonim válasza:
Egy torta van a hűtőben,én megvárnám mamát és megkérdezném,hogy ehetek e.
2/21 anonim válasza:
gyorsan, egy facepalm-ot valaki!!!!
3/21 anonim válasza:
Ez komoly???????
Ha igen, akkor ne kóstold meg, várd a többieket. Ha nem komoly, akkor is.
4/21 anonim válasza:
Sunyiban belenyalhatsz,csak le ne bukj,mert akkor dádá lesz.
5/21 anonim válasza:
De a lila az lehet,hogy penész.
6/21 A kérdező kommentje:
Valami torta, addig én is rájöttem.:D de nem tudo milyen lehet.
2012. máj. 17. 16:20
7/21 A kérdező kommentje:
de már fel van vágva. Biztos ehetnék belőle.:DD
2012. máj. 17. 16:21
8/21 anonim válasza:
Egyébként ha valami olyan, mint egy kacsa, úgy jár, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor mi az? Elárulom: kacsa.
9/21 anonim válasza:
lehet, h egy tortának álcázott alien.. vigyázz, nehogy letépje a kezed!
10/21 A kérdező kommentje:
Az egész teteje lila. Szóval nem hiszem, hogy penész lenne. Valaki nem ért a sütikhez??
2012. máj. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!