üdv. Hány %tól egézséges egy üdítőital? (gyümölcstartalom. ) most vettem egy 20%os multivitamint, ezekben érezni már a gyümiket, tegnap pedig vettem egy 52%os eperlé nektárt. Iszonyat jó volt és viszonylag olcsó, hány %tól kimondottan egézséges?
mentest én sem szeretem,egyértelműen Szentkirályi Bubis:D
csak mert a témához kapcsolódik:
ma vettem 50%os gyümölcstartalommal rendelkező 1L nektárt (áfonya-alma.) és nem volt rajta egy E betű se meg 1 méreganyag neve sem.
ezek vannak rajta csak: (100ml)
b6vitamin,niacin,cvitamin,avitamin,b1vitamin,biotin,e-vitamin,B12-vitamin.
Tápérték pedig:
45kcal/100ml
fehérje 0.1g / 100ml
szénhidrát 11g
szóval ez nagyrészt egézséges,igaz?
tetro olvasd már el rendesen.. :D
(áfonya-alma) összesen min 50%
szénhidrát=cukor
Ne az üdítőkben keresd az egészséget hanem egyél sok gyümölcsöt ,ami otthon terem a kertben.egyébként sok a félreértelmezett adalék és összetevő amiket az emberek veszélyes dolognak tartanak közben azok a legkevésbé ártalmasak.pl.:Aszkorbinsav=c-vitamin, guargumi=guaranamag liszt ami egy természetes sűrítőanyag,fenil alanin forást tartalmaz=az aszpartamban(édesítőszer)lévő fenil alanin forás miatt fenil -alanin érzékenyek ne fogysszák.stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!