Attól is olcsó, hogy a nagy része víz. Még csak nem is szója, hanem víz és emulgeálószer.
A prémium párizsikban van hús is, de annak 1500-2000 forint körül van kilója.
Teljesen igazatok van a párizsival kapcsolatos összetevőkkel sőt....De inkább nem veszem el senkinek az étvágyát...A bátyám hentes mesélt egypár érdekes dolgot,hogy mik mennek a húsüzemben......Ami még ennél is érdekesebb,hogy miért is finom az a sok felvágott amit árulnak az üzletekben??A sok ízfokozó,adalékanyag,szója.Ami ha nem lenne benne akkor ehetetlen,büdös és undorító lenne,tehát senki nem venné meg.Én személy szerint nagyon próbálok odafigyelni az élelmiszerre amit megveszek és a családomnak adok nap mint nap,de sajnos ennek ellenére szerintem még én is bele futok a mocsokba...Nem vagyok vegetáriánus,csak megnézem,hogy hol vásárolok.A multikat teljesen kizárom!!!
Na ott az igazi mocsok van!!!!!Veszem a fáradságot és elmegyek piacokra és háztól MAGYAR termelőktől vásárolok,hiszen azt,hogy mit eszünk az életünk 48% behatárolja!!!Visszatérve a felvágottakra az összesre igaz amit most leírok,egy olyan fajta tartósítószer is van benne többek között aminek az a neve,hogy NÁTRIUM GLUTAMÁT(E621)vagy kiírják a nevét vagy csak számmal látják el,teljesen mindegy.Amerikában már betiltották MAGYARORSZÁGBAN még engedik.Vajon miért!?Szapora szívverést okoz,az idegrendszerre káros hatással és még számtalan mellékhatással rendelkezik,de ha nem hiszitek járjatok utána.A neten megtaláljátok E adalékanyagok ennyit kell a keresőbe beírni,persze ha fontos mindenkinek,hogy mit eszik és ezáltal meddig él!!!
Vajon miért is van,hogy valaki tanácsot akar adni és vannak egyes emberek akik ezt sértően veszik.Talán azért,mert a szegénységi bizonyítványukkal kérkednek!!!
Először is kedves felszólaló,felhívnám a figyelmedet,hogy a mondatot NAGY betűvel kezdjük vagy talán nem voltál ott az Általános Iskolában amikor ezt oktatták???:D
Másodszor az immunrendszered nem ettől fog megerősödni,hanem maximum a szervezeted adja be az unalmast,vagy talán a BIOLÓGIAI óráról is hiányoztál??:D Viszont JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK a sok MOCSOKHOZ!!!
Sajnálom,hogy ezt az oldalt egyesek azét használják,hogy kötözködjenek és ellenségeskedjenek én senkit sem akartam kiokítani,hiszen nem is ezt tettem,csak a véleményemet és a tapasztalatomat szerettem volna megosztani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!