Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire jön ki egy felnőtt...

Mennyire jön ki egy felnőtt ember napi étkezése?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 06:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én befizettem az oviban egy adag ebédre ketten esszük a párommal mert olyan sok,pedig verjük a 100kg ot súlyban.

650ft.

2*főzelék 2*hús mindig van plusz néha a leves gazdag.

úgyhogy csak a reggeli meg a vacsora maradt,meg ha hétvégén főzők.

2012. máj. 17. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten vagyunk,itthon főzök változatosa. A havi kajánk 30.000.- Ft.

Nálunk egy ebédet általában 5-600.- Ft-ért hoznak. Egy idős embernek a reggeli-vacsora kijön 2-300.- Ft-ból.

Nyugodtan írhatsz a bácsinak havi 40.000.- et.

2012. máj. 17. 09:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én reggelire egy májkrémes kiflit szoktam enni, az maximum 80,- Ft-al számolható (mivle ugye a májkrémet is külön vesszük, így nehéz kiflire elosztani, szóval ez tipp csak, a kifli 50 Ft körül van)

Ebédelni a kínaiban szoktam, kis adagot, az nálunk 450,- Ft.

Vacsorára mondjuk főzök három tojást, az összesen kb. mennyi most, 165 Ft? Kis ketchup rá, legyen még 50 Ft.

Plusz egy alma, na, ennek így nem tudom megmondani az árát, legyen 50,- Ft.

Összesen ezek szerint olyan 750,- Ft körül van a napi étkezésem.

2012. máj. 17. 10:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészséges, tápláló kaját akarsz enni, akkor bizony elmegy a 2000-2500Ft naponta. Ekkor napi szinten eszel zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket és kenyérféléből is teljes kiőrlésűt veszel. Akkor van nagy szerencséd, ha a zöldséget megtermeled magadnak, a gyümölcsöt a szomszédtól veszed és a kenyeret is magad sütöd, esetleg saját malacod, csirkéid vannak, mert akkor olcsóbban eteted a 4 tagú családod.

Aki napi párszáz forintból eszik én nem hiszem, hogy jól lakik, de minőségileg sem a legjobb kajákat eszi (pl a párizsi nem egy tápanyagban gazdag forrás). Az megint más, hogy megengedhet-e magának jobb kajákat.

Szerintem napi 1000-1500 Ft/fő a minimum amiből jól is lehet lakni.

2012. máj. 17. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, testépítő vagy? :P Ők szoktak ilyesmiket írni...
2012. máj. 17. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok testépítő, csak szeretek jókat enni, amik egészségesek. Nem mondom, hogy nem eszek néha felvágottat, de jobb szeretem az ismerőstől vett házi kolbászt.
2012. máj. 17. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért, csak a testépitők étkezhetnek normálisan?

Amit az elöbb is irtak, hogy 1 májkrémes kifli, meg mustáros tojás, az minden, csak nem mormális étkezés... Zöldség, gyümölcs, tejtermékek, hús, ezeket minden nap kéne fogyasztani, ráadásul napi ötszöri étkezéssel.

És ez nem jön ki párszáz forintból naponta. És valóban ezt ma már a legtöbb ember nem engedhetimeg magának, föleg az egész családjának. És ha az ember nem hogy szórakozni, de normálisan enni sen tud, az nem más, mint kib@szott nagy nyomor...

2012. máj. 17. 14:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

De a 2500 Ft akkor is sok. Még ha minden nap mangót veszek is tízóraira meg uzsonnára, sosem eszem almát, kaviárt reggelizem, pisztrángot ebédelek, akkor sem megy el ennyi pénz egy embernek.

A házi kolbász meg amúgy olcsóbb is, mert vékonyabbra lehet szelni. Én pont azért nem veszek már párizsit, mert sokkal drágább.

2012. máj. 17. 14:53
 19/19 anonim válasza:
én kb 700 ft-ot költök el egy nap.
2012. aug. 8. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!