Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Felnőtt ember középiskolai...

Felnőtt ember középiskolai kiiratkozásához kell szülői engedély?

Figyelt kérdés
Apám íratott be, amikor 15 éves voltam. Most 18 vagyok, nyáron leszek 19 és ki szeretnék iratkozni. Ehhez kell szülői engedély, vagy csak bemegyek a titkárságra és ott elintézik helyben?

2012. máj. 8. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Bemész és elintézik.
2012. máj. 8. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell.
2012. máj. 8. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is kiiratkoztam, csak én félévkor. Nem gáz, csak bemész, közlöd, hogy ennyi és csókolom. Diákigazolványodat vissza kell adni, úgyhogy az legyen nálad.
2012. máj. 8. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha már az adott tanév előtt betöltötted a 18 at akkor minden további nélkül ki iratkozhatsz. Annyi hogy alá kell írnod egy kérvényt hogy szüntessék meg a jogviszonyod és add le a diákigazolványodat és már mehetsz is a dolgodra.
2012. máj. 8. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
(ezek azok a döntések, ami miatt még 50 éves korodban is a fejed fogod a falba verni )
2012. máj. 8. 20:48
 6/9 A kérdező kommentje:
De váááártam már ezt, köszi utolsó!
2012. máj. 8. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

sajnálom, tényleg nem tűnik jó döntésnek, de biztos a körülmények alátámasztják.

ne vedd bántásnak én is verem a fejem a falba... "nem tanulás miatt" 40 fölött meg már sokkal fáradságosabb pütolni

2012. máj. 8. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Jó döntést hozol, nem kell bent melegedni az iskolában, keress pénzt, és csináld meg estin az érettségit felnőttképzés mellett!

Pénzed is lesz, és nem veszel fel egy csomó hülye "trendi" társadalmi elmebajt, amit az iskolarendszer szocializálódásnak nevez.

Úgysem az az igaz amit a "rendszer" tanít neked, az csak a papírforma.

Az igazi életet, tapasztalni kell, csak úgy juthatsz használható tudáshoz.

Ha tudsz menj ki külföldre is melózni, hogy legyen összehasonlítási alapod!

25 éves korodig sokminden belefér az életbe, és még utána sem késő a főiskola!

2012. máj. 9. 02:11
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Én 5 évet jártam középsuliba, és miután végeztem két év múlva már elavult volt a képesítés.

Addig a két évig se kaptam vele lényegében semmilyen normális melót, mert nem volt "gyakorlatom" meg a szakmában eltöltött éveim.

Az Okj jegyzék egyébként is tele van kamuszakmákkal, de a jólhangzóakat azért előszeretettel nyomatjáka munkanélküli képzők és mindent meg tudnak magyarázni, hogy miért lesz az neked jó, ha elvégzed.

Olyanok mint a TV-Shop.

2012. máj. 9. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!