Lehet ilyenkor valamit tenni?
Édesanyám a napokban hozott haza süteményeket az egyik közeli cukrászdából, de szörnyen voltak elkészítve, egy szelet mignontól két napig fájt a torkom, annyira túl volt édesítve. Sok-sok évvel ezelőtt még szívesen jártunk abba a cukrászdába, de ezeken a süteményeken kb. azt éreztem, hogy minél nagyobb profitot próbátak csinálni egy pocsék terméken. A Rákóczi-túrósuknak például köze nem volt az azonos néven készülő süteménnyel.
Nyílvánvaló, hogy mi ezentúl kerüljük az ő termékeiket, de lehet valahol ezt közzétenni, hogy más se fusson bele a "csapdájukba"?
Az embereknek nem egyforma az ízlésük.
Nekem pl. dicsértek már agyon egy cukrázda süteményét, de egy kóstolás után úgy döntöttem, többször nem megyek oda sütizni.
Tehát hagyd meg az embereknek, hogy maguk döntség el, nekik finom-e az általad említett cukrázda süteménye.
Egyébként én is épp abban a szituban voltam mint te. Meghívtak oda sütizni, hogy milyen finomak, amikből ettem, azoknak pedig szerintem!!! közük sem volt a sütihez, aminek a nevét kapták. Az ismerősöm meg agyon dicsérte őket.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!