SÜRGŐS! Találtunk egy kóborkutyát, ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Pécsen, Uránvárosban találtuk, nagyon aranyos, zsemle színű, még fiatalnak tűnik.
Próbáltuk a Misina Állatmenhelyet ők nem jönnek ki érte...(nem is értem milyen menhely az ilyen:/..
Más ötlet esetleg?
Sajnos mi nem tudjuk megtartani, albérletben lakunk, és nem tarthatunk állatot.
2012. máj. 12. 09:52
1/9 anonim válasza:
Rakjátok fel netre képpel együtt. Én is voltam már így és másnap vitték. Esetleg a helyi állatorvossal is beszélhetnétek, nálunk mindenki őt keresi ilyen esetben, mert tudja, ha valaki kutyát akar.
2/9 anonim válasza:
Plakátoljátok ki, hátha keresi valaki.
4/9 anonim válasza:
Amit az előző válaszolók is írtak.Plakátoljátok ki,közösségi oldalakra is feltehtitek,illetve nincs a közelben másik menhely?Vagy ha ők nem mennek ki érte ti nem tudjátok elvinni?
5/9 anonim válasza:
Plakátolás és fb-on hirdessétek, ahogy előttem is írták, valamint kutyás fórumokon is!
Vigyétek el egy dokihoz, nézessétek meg, hátha van benne chip, ezért nem nagyon szoktak pénzt kérni!
7/9 anonim válasza:
A gyepmesternek ki kell mennie érte. A Misinánál teltház van.
8/9 A kérdező kommentje:
A gyepmestert próbáltuk, de valami szegedi bácsi vette fel, akitől kiderült hogy Szegeden van az az állatmenhely...
2012. máj. 12. 10:49
9/9 anonim válasza:
Pécs gyepmesterének telefonszáma: (72) 239-999
Ha ezt hívtátok nem vehette fel szegedi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!