Találtunk egy kiskutyát. Lehet fürdetni?
Itt egy kép. Fajtát is sacolhattok. Azért vagyok rajta hogy a méretviszonyokat tudjátok. (nincs nagy fejem) :DD amugy ugy néz ki mint egy miniatűr németjuhászkutya szerintem, de nem hiszem hogy olyat kiraknak. xd
Szerintem nyugodtan, bár persze óvatosan, csak kevés és lehetőleg hipoallergén sampont használva. A szemébe, fülébe, orrába ne kerüljön víz. Ügyeljetek rá, hogy jól megszárítsátok utána és meleg helyen legyen legalább 24 órán keresztül, mert nagyon könnyen megfáznak.
Sok sikert az ápolgatásához, rendesek vagytok, hogy összeszedtétek szegényt. Ha sovány, akkor egyszerre csak kevés kaját adjatok neki elég gyakran (lehetőleg valami jó minőségű, kölyköknek való tápot) és aztán fokozatosan lehet emelni az adagot.
Ha megfürdetitek utána érdemes legalább 1 napig benn tartani, de ilyen kicsi kutyát tovább is.
Viszont nem tudom, nem kellene ELŐTTE elvinni az állatorvoshoz? Egyrészt megkérdezheted tőle, megfürdesd-e most, másrészt pedig én nem merném így bevinni a lakásba, kitudja milyen külső/belső élősködőktől szenved.
Nagyon aranyos amúgy és rendes tőletek, kívánom, hogy maradjon is egészséges és sok örömöt okozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!