Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jót esztek ma? 12/L

Mi jót esztek ma? 12/L

Figyelt kérdés

én reggelire:

- tojásrántotta ,tiramisu, + tea

Ebédre: vmi leves

Vacsira: Lassagnát + pepsi twist kólát mellé

+ nasi,csoki,cukor

2012. máj. 1. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó kis hizlaló étrendet állítottál össze magadnak.
2012. máj. 1. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

R. tejeskv, fél szelet vajas-téliszalámis kenyér

T.túró rudi volt

E. leves, vadas zsemlegombival

Többi kérdéses, de az esti pohár tej tuti.

2012. máj. 1. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem nem az volt a kérdés, h hízlalót eszik-e vagy nem. ha neki ez esik jól, és megteheti, akkor egye :) jó étvágyat hozzá :)

én reggelire szendvicset ettem paradicsommal, paprikával

ebédre majd spagetti lesz

vacsira pedig rántotta

2012. máj. 1. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a reggeli tejeskávé, később egy szelet szalámis kenyér, ebéd, húsleves csírkemellből, sok zöldséggel,cérnametélt, fokhagymás nyúlcombok sütve, krumplival, vagy rizzsel, ki melyiket választja, savanyúság. Vacsora valami "hideg", sajt, szalámi, zsemle, paprika, paradicsom, tea.
2012. máj. 1. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
elsőnek üzenem hogy csak 28 kg vagyok 6.-kos létemre -.- és igen nem azt kérdeztem hogy hízlaló -e vagy nem! Vacsira nem lassagnát ettünk végül hanem grilleztünk ... + pepsi twistet ittunk.. az maradt úgy ahogy volt... JÓ ÉTVÁGYAT!
2012. máj. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!