Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek egy átlagos nap?

Mit esztek egy átlagos nap?

Figyelt kérdés

Leírnátok, hogy néz ki egy napotok kaja szempontjából?

18 L 168 cm 48kg vagyok. Súlyt szeretnék tartani. Kiváncsi vagyok mások mit esznek?

2012. márc. 11. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggeli és tízórai összesen: 2 kisebb szelet kenyér (vagy 1 zsemle vagy 2 kifli), felvágott, sajt, nagy darab paprika, paradicsom, retek, csíra, saláta - ez mind egyszerre, néha uborka.

Ebéd: minden, ami belefér 500-700 kalóriába.

Uzsonna: alma, de nem minden nap eszem

Vacsora: melegszendvics, rántotta, virsli kenyérrel, zöldségek, levesek, ami jön - de kevesebb, mint ebédre.

Vacsora után: narancs, néha banán.

Szintén 168 cm vagyok.

A 48 kg nagyon kevés, egy nyolcadikos gyerek súlya. Ha nem vagy képes megbarátkozni azzal, hogy egy nő legalább 53-55 kg ehhez a magassághoz, és akkor még mindig soványnak számít, a nőiségedet utasítod el. Ennek következménye, hogy képtelen leszel kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatra, hiszen nem nőként lépsz bele, hanem gyerekként. Fordulj pszichológushoz.

A 48 kilót testi következményei pedig a menstruáció elmaradása lesz vagy már van, ami szintén a nőiséggel függ össze: meddő leszel (vagy), vagyis képtelen egy gyermek kihordására. Ez akkor is baj, ha most még nem akarsz gyereket.

2012. márc. 11. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszod, ma ettem pl egy tányér húslevest, 1 rántott húst kukorica salátával. még 1 rántott húst rizibizivel.

Fejben amúgy tudom, hogy 52-53 kg-nak kellene minimum lennem, de valamiért nem megy..

2012. márc. 11. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

detto

19 éves lány vagyok 168cm és 44-45 kilo, fejben tudom h hízni kéne, és neked is

reggeli 2 szelet barnakenyér, bakonyi, 2 szelet sonka, 1 szelet sajt, uborka, retek, paprika, saláta, torma, savikáposzta mikor mi can itthon, vagy 1 db főtt tojás a két kenyérszelet közé

tízóira alma

ebéd mozzarella sajt vagy hús vagy hal, és hozzá savanyúság, vagy zabkása joghurttal, gyümölccsel

vacsi naturjoghurt vagy túró narancs vagy alma vagy mandarin vagy körte vagy ezek kombinációja

2012. márc. 11. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

17 éves csaj vagyok.166 cmhez 49-50 kilo.

Egyátlagos napom:

reggel: 3 tojásos rántotta+ paradicsom

tízórai: 1 banán 2 dl kakaó

ebéd: saláta, zöldség, barnarizs, hal vagy csirkehús

tízórai: 1 nagy tejeskávé esetleg hozzá valamiédesség ha megkívánom. pl egy kakóscsiga közepe, vagy 5-6 szem nápolyi vagy görögjoghurt mázzel és dióval.

vacsi: tonhal vagy túró vagy valami tartalmas leves. vagy husi zöldséggel.

Ehez jön kb 1 óra erősítő edzés vagy 5 km futás.

Ehezképest volt hogy csak 1 almát és egy kis páolt zöldséget ettem egész nap. (41 kilo voltam). BOLDOGTALAN CSONTVÁZ! És 1 évig szívtam utánna.

Jó, nem mondom hogy indőnként nem elégedetlen vagyok elégedetlen magammal.. de rohadt jó érzés egy kemény edzős nap után kienni este a hűtőt (mármint igaz hogy fehérjét eszek zöldséggel de azt marha sokat). És jóérzés néha beülni a barátnbőkkel enni egy jó sütit vagy vasárnap délután sütni egy tepsi sütit és azt enni amig van belőle. Héha... nem azt mondom hogy mindig de egy hónapban egyszer kétszer marha jóérzés egy jót besütizni. Kemény munka volt hogy idáig elsussak. Te egy nő vagy. Nem egy gizda kislány, egy felelőségteljes nő. Vállald magad és a vágyaidis természetesek. Ha az evést és a szexualitást náladis összekaőpcsolódik, ne félj egyiktől se. A tetsed tudja mi a jóésmennyi az elég. Ne nyomd el magad félemmel, elvárással. Szeresd a tested, mert az a te várad.

2012. márc. 31. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!