Szalonnasütésnél egy átlagosan csöpögtetett, átlagos feltétekkel megevett kenyér kb hány kcal?
átlagosan megfelelő
ne parázz ezen :) ha jólesett egészségedre. majd holnap 1 körrel többet futsz :)
Az, hogy most többet ettél a megengedettnél, nem omlik össze a világ! De tényleg! Én is szoktam így lenni, hogy juj, most elég sokat ettem...
Nem! Nem lesz probléma! És plusz egy kört sem kell csinálnod, mint ahogy valaaki itt említette! :-)
"...átlagos feltétekkel megevett kenyér..." Ez aranyos. :)
Váljék egészségedre!
megnézném az átlagos feltételek nélkül megvett kenyeret, barátom:)
kenyér: 100g kb ~250kcal
szalonna: 100g kb 500-900kcal
az egészben nem az a legrosszabb hogy ennyi-meg annyi kalóriát beviszel hanem hogy minden étel a szervezetben valamilyen hormonális folyamatot indít el, ha keveset eszel akkor is hízol tőle.
off:
(ez ugyanaz mint ha pl: futsz eggyet - át alakul a hormonális egyensúlyod erőkifejtérsre - nem csak futás közben ég a zsír hanem az utánna található anabolikus ablakban is ami még kb 20-30perc)
"ez ugyanaz mint ha pl: futsz eggyet - át alakul a hormonális egyensúlyod erőkifejtérsre - nem csak futás közben ég a zsír hanem az utánna található anabolikus ablakban is ami még kb 20-30perc"
Ezt a tesitanár is elhiszi, ha erre hivatkozva bliccelem el az utolsó kör futást, hogy úgyis el fog égni a kalória, mert beindult a folyamat? :)
off:
utolsónak:
1. :D:D
2. amit leírtam az tény, nem én találtam ki tényleg így működik, de(!) ez a bizonyos anabolikus ablak akkor alakul ki amikor az izmok glikogén raktárai kiürülnek(elfárad). ekkor nagy hatékonysággal fogadják be az izmok a gyorsan felszívódó tápamyagokat, és a növekedési hormon szintjük is magas.
lenne értelme a mai világban tartani még az iskolákban olyan órát ahol a srácokat valami : egészséges életmód' tantárgy keretein belül ilyen információkkal látják el:)
22:38
De nem ette meg a szalonnát! Csak csöpögtetett egy kis zsírt a kenyérre! Ne számold már fel neki az egész szalonnát is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!