Jó ötlet lenne ez a szendvics?
Lányomnak szülinapja lesz meg hívott pár barátnőjét és szeretnék csinálni a tortán kívül valami eszegetni valót. Erre a szendvicsre gondoltam. Szerintetek ez jó ötlet 14 éves lány szülinapjára? Meglepetésnek szánom ezért nem kérem ki az ő tanácsát,de nem akarom ,hogy azt mondja rá hogy dedós (most van abba a lázadó időszakába). Szerintetek jó lesz ez vagy csináljak mást? Ja és még ezt szeretném kérdezni, hogy miből van a katica feje? :) Köszi előre is.
Fekete olajbogyóból van a katica feje.
Hát ha a lányod szereti a katicákat akkor jó, de egyébként valóban picit gyerekes. Igaz, a 14 éves is még gyerek, na de ha éppen lázad...
Jópofa, hogy mennyire "felnőtt nő", azt te tudod, hogy mennyire tartaná dedósnak. A fej fekete olivabogyóból van. A koktél paradicsom arányaiban szerintem elég sok, nagyon dominál a szenyán. Én lehet, hogy úgy csinálnám, hogy a látvány miatt ilyenből néhányat, és csinálnék a lazacra almás/tormás/majonézes tuffokat, habzsákból. Vagy simán kicsi citromcikk, kicsi paradicsomcikk, kicsi petrezselyem.
Vagy lehetne ugyanilyen falatkákat csinálni pl. szárított sonkából (feketeerdei sonka) szárított paradicsommal, friss bazsalikom levéllel. Az is elég igényes kis falatozós szendvics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!