A Mc Donald's-os csokis kókuszos pite és a Retro junior szendvics hány kalóriát tartalmaz?
Figyelt kérdés
Találtam sok helyen Mekis kalóriatáblát ,de ez a 2 étel nem szerepelt egyikben sem...2012. ápr. 21. 17:14
1/5 anonim válasza:
Nem értem.
Aki kalóriát számol, az azt jelenti, hogy fogyózik, odafigyel arra, hogy mit eszik. Tehát a McDonaldsnak a közelébe sem megy.
Aki meg mégis megy, az ne számoljon kalóriát, mert felesleges, semmilyen diétába, egészséges életmódba nem fér bele.
2/5 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszolj! Azért vagyunk itt....A többi nem érdekel. Magánügyem szerintem. Köszike!!!:)
2012. ápr. 21. 18:27
3/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de ha megfordítod a tálcára rakott papírt, ott minden terméknek részletesen le van írva a kalóriatartalma :D
4/5 anonim válasza:
A csomagoló papírra is rászokták írni.
Nem biztos, hogy ez is rajta van, de arra is szoktak egy két adatot írni amit tartalmaz vagy, hogy mi mennyi benne.
5/5 anonim válasza:
Rokon dolgozik ott!
Kókuszos pite: kb.430kcal
RJ szenya: kb. 590kcal!!
SOOOOOOK:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!