Ötlet, hogy mit egyek?
Figyelt kérdés
Ma még nem ettem semmit, most értem haza, de nem találok semmi számomra ehető alapanyagot, csak tészta van, rizs, krumpli és hasonlók. Fogyókúrázom, és esküszöm nem találok semmit.:-( Bármilyen receptet eltudok készíteni, így tippek? Nagyon megköszönném!2012. ápr. 20. 20:18
1/6 anonim válasza:
Nincs 2-3 tojás rántottának? :) (esetleg csak a fehérjéből)
2/6 anonim válasza:
Ha fogyózol, ezek közül egyiket se edd meg. Igyál egy jó nagy pohár vizet, és feküdj le.
3/6 anonim válasza:
Krumplis tészta, és ma szünet a fogyókúrában miatta :)
Gondolom ismered a receptjét :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is akarom egyiket sem megenni, csak fáj a gyomrom, tegnap is egy paprikát ettem mert nem találtam semmit. Csak olyan vicces belegondolni hogy gond nélkül összetudnék dobni egy tepsi kakaós csigát!:D
A rántotta jó ötlet, köszi:)
2012. ápr. 20. 20:28
5/6 anonim válasza:
S attól, hogy nem eszel, jobb lesz?
EZ nem normális, hogy nem eszel semmit!A szervezetnek szüksége van energiára, így szénhidrátra is
rakott krumpli
paprikás krumpli
savanyú krumpli leves/főzelék
Most mondanám ,hogy menj el bevásárolni, de oda nem szabad éhesen menni. :)
Sok sikert!
sajtos tejfölös tészta
6/6 anonim válasza:
Akkor éheztesd magad, te észlény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!