Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy 6fős család ahol nincs...

Egy 6fős család ahol nincs gyerek, mennyi lenne a havi csakis élelmiszerpénz, mindent a piacról és boltból, tehát nincs kertes ház?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kb napi 1500-2000 ft/fő. úgy kalkulálva, h munka közben, stb napi kétszer hideget esztek, otthon pedig közös étkezés, meleg étel
2012. ápr. 26. 15:26
 12/27 anonim ***** válasza:
34%
Több százezer, ha spóroltok mindenen.
2012. ápr. 26. 15:28
 13/27 A kérdező kommentje:
sporolunk ahol csak tudunk,de sajnos egyszerre sehol nem tudunk elhelyezkedni,a szüleimet a koruk miatt nem veszik fel,én tanulok diákmunka alig van, a bátyjámnak most mondtak fel,tehát 2 ember keres a párom és a bátyjám:((((mindig nézzük hol mi az akciós,nem költekezünk de nem tudunk egy teljes hónapban megélni fizuig,azért kérdem szerintetek mennyiből lehet megélni.
2012. ápr. 26. 15:32
 14/27 A kérdező kommentje:
ja és albérletben lakunk.
2012. ápr. 26. 15:32
 15/27 anonim válasza:
100000 min. szerintem a kaja.
2012. ápr. 26. 15:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne reklámújságok alapján megtervezni a heti menüt, tehát ami akciós, abból fogtok főzni. Bár sok a férfi, ha spórolni akartok, kell néhány húsmentes nap is, és annyit főzzetek, hogy másnap tudjanak abból ebédet vinni, hogy arra se kelljen költeni, valamint csomagoljanak szendvicset, stb. Zöldséget és gyümölcsöt többnyire olcsóbb a piacon venni, érdemes oda is kijárni, tájékozódni az árakról. Neten sok főzős oldal van, van ahol lehet keresni olcsóbb alapanyagokból készült ételekre is. Mindig csak annyit vegyetek, amennyi elfogy, ne tárazzatok be pl. félkész élelmiszerből azért, mert akciós, ha egyébként is van belőle a fagyasztóban. Mindig tegyétek el a blokkokat, hó végén adjátok össze, és nézzétek meg, hogy hol tudnátok még spórolni.
2012. ápr. 26. 15:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Én is 90-100 000-re saccolom.Ha van autó akkor Ausztria felé kell indulni. Ha nincs akkor gyárak, hipermarketek. Egy Győr környéki.
2012. ápr. 26. 15:52
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem 120000 minimum kell egy hónapban, de ebből kevesebből is ki lehet hozni, ha nagyon okosan főztök. Pl itt van ez:

[link]

Ezeknek elvileg 100ft/adag alatt van a költségük, ha csak innen főztök, akkor egy napra számíthatunk mondjuk 400ft/fő, az 74ezer ft

2012. ápr. 26. 15:53
 19/27 anonim ***** válasza:

Na a sok háziasszony kifejtette. Ha ügyes vagytok, napi 2-3 ezerből kijön.

Lehet ám előre is főzni, ha mondjuk mopst olcsó a krumli többet venni stb.

2012. ápr. 26. 15:56
 20/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,a fiuk meleg ételt visznek a munkába az azért csak laktatóbb.
2012. ápr. 26. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!