Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az egészségessebb? A...

Melyik az egészségessebb? A párolt zöltség vagy a főzelék. És miért?

Figyelt kérdés
Megjegyzem a fözelék behabarásához való liszttet nem tartom egészségesnek.
2009. jún. 18. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítólag a párolt zöldség.De az elődeink csak főzelékeket ettek,nem is ritkán,húst viszont sokkal kevesebbet,még is az ő generációjuk egészségesebb,mint a mai fiatalok.Csak arra kell vigyázni,hogy ne legyen több a rántás vagy a habarás,mint a zöldség.
2009. jún. 18. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A táplálékunk 40%-át a gabonák adják! A liszt nélküli étel annak egészséges, aki túlsúlyos. 35% zöldség és gyömülcs.20% tejtermék, hús.


A főzelékben gabona és tej is van ezért kiegyensúlyozotabb. A gond az, ha csak finom fehér lisztet használunk.

Én szoktam barnával is sűríteni, vagy aspenótot barna-kanyér beáztatással, mint hajdan csinálták, Finom.

2009. jún. 18. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki mozog, vagy növésben van, annak jobb a főzelék. Aki egész nap ül, annak elég a párolt is, vagy ne egyen kiflit!
2009. jún. 18. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!