Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a sztevia? Hol lehet...

Mi az a sztevia? Hol lehet kapni? 9 hós babának is lehet használni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Én ezt találtam hirtelen.

Mi nem nagyon cukrozzuk az egy éves kislányom ételeit, csak ha nagyon muszáj, de akkor nádcukrot, vagy a dm-es szőlőcukrot használjuk!

Próbáld ki, de szerintem nem túl olcsó:(.

Boldog babázást kíván egy egy éves kislány anyukája.

2009. jún. 17. 11:02
 2/5 anonim válasza:
A sztevia természetes édesítőszer. Nem tudom, hogy babáknál lehet-e használni. Bővebb információkat a www.stevia.uw.hu lapon találsz.
2009. jún. 17. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam a stevia-t (és egyéb sunrideres termékeket is), de nekem szorulásom volt tőlük. Szerintem kérdezz rá orvosnál, hátha tudja.

Mindenesetre a répacukorra semmiképp ne szoktasd rá. Inkább használj gyümölcscukrot, szőlőcuktrot, mézet, ha nagyon muszáj.

2009. jún. 17. 11:45
 4/5 anonim válasza:
én 16 éves vagyok és nem most ehetek cukrot. helyette valami más kell. a steviát ajánlották nekem is, de aztán kiderült, hogy valamiért nagyon allergiás vagyok rá, pedig pont az lett volna a célja hogy ne legyek. most pedig xylitolt használunk cukor helyett és annak talán még jobb íze is van mint a cukornak. amúgy majdnem pont ugyan úgy néz ki mint a cukor ugyan úgy kell is használni csak sokkal drágább sajnos
2009. jún. 17. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 17. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!