Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell használni egy ilyen...

Hogy kell használni egy ilyen mixert? (kép, leírás)

Figyelt kérdés

vettem nem rég egy ilyen műanyag,nem elektronikus mixert,de fogalmam sincs hogyan kell használni...a képen nem látszik,de belül van egy forgója(műanyagból,nem éles,a kupak alatt van,felül).

Itt a kép:

[link]

Valami tipp vagy ötlet?

2011. okt. 2. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
bele dobálsz mindent, pl ami a habaráshoz kell és a kezeddel összerázod! Ennyi
2011. okt. 2. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
és turmixot vagy valami innit nem lehet?
2011. okt. 2. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
ember, te mennyire vagy sík hülye - ez egy fedeles műanyagpohár, semmit nem turmixol össze, beletöltesz folyadékokat és a folyadékban oldódó porokat, összerázod és kész, vagy mire gondoltál, mi történik?
2011. okt. 2. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
hát úgy tűniik nem tudsz olvasni,és így nem is vetted észre,hogy leírtam,hogy van benne,egy a képen nem látható forgórész...és az akkor szerinted minek van ott?! dísznek? ráadásul a papírján ami rajta van egy gyümölcsdarabkás turmix van,ezért gondoltam lehet vele azt is csinálni,sőt valószínűleg biztos hogy lehet,különben nem az lenne rajta....ennyit a nagy tudásodról és mások lenézéséről....
2011. okt. 2. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

de elolvastam a leírásod, egy műanyagdarab nem fog neked semmiféle gyümölcsöt darabokra vágni - talán egy nagyon túlérett banánt....

1 ha szerinted tudja, akkor a használati utasításban le van írva

2 továbbra is fenntartom a véleményem, hogy folyadékot és port kever el, ennyi

2011. okt. 2. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs használati utasítása mert úgy vettem ahogy van a képen,csak rá van ragasztva egy kép és a neve,és az van ráírva hogy quick mixer,és egy kép,amin ez as mixer van és benne valami eperturmix,vagy málnaturmix...ebből arra következtettem,hogy tud turmixot csinálni...lehet,hogy tévedtem(,bár nem hiszem),de attól még nem vagyok hülye,hogy egyetlen rendelkezésemre álló információ alapján következtettem...
2011. okt. 2. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos ezzel turmixot nem tudsz csinálni. ez tényleg csak "összerázó".
2011. okt. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!