Sunrise kérdése:
Milyen gyakran eszel kenyeret?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:21
11/20 anonim válasza:
Sokszor.Ha friss a kenyér akkor a héját is megeszem hogyha nem akkor a héját kidobom a kutyának.DE úgy összességében nem vagyok oda érte , tudnék kenyér nélkül is létezni.
12/20 anonim válasza:
havonta egyszer. Sajnos nagyon szeretem, de ha eszem azonnal elindul a mérleg felfelé. Tehát havi egy züllés
13/20 anonim válasza:
Update életmódot élek, délig ehetek szénhidrátot, viszont kenyeret ritkán, inkább valami más pékárut szoktam. Régebben is kb. heti 2x ettem kenyeret.
14/20 anonim válasza:
hetente 2-3x inkább kifli párti vagyok.
15/20 anonim válasza:
Kb havonta egyszer-kétszer,mivel ha 25 dekásat veszek,az sem fogy el,igy inkább zsömle,kifli.
A havi 1-2 alklom úgy jön össze,hogy fél évente bundás kenyeret kivánok,akkor veszek, a többit pedig máshol (rokonoknál)
16/20 anonim válasza:
Sajnos napi 2-szer (reggeli + vacsora), de ezen változtatni kéne.
17/20 anonim válasza:
naponta egy szelet pirítóst, kivéve, ha ropogós friss a kenyér, a csücske, csak sózva az enyém:)
18/20 anonim válasza:
mindennap szendvics-ált 2-3sz kenyér
20/20 anonim válasza:
2-3 naponta 1-2 szelet, de inkább csak délelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!