Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran ehet 10 hósom...

Milyen gyakran ehet 10 hósom rendes étkezésként kenyeret?

Figyelt kérdés
Merthogy szereti a vajas és a sajtkrémes kenyeret. Megette jól lakott és nem lett baja, úgyhogy ne az írjon, aki jajajaj nem is adna. köszi
2010. júl. 29. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
napi 2 x biztos,ha szereti miért ne,nekem a zsemlét meg a kenyeret is imádja én adom neki 2x nem problémázok rajta,ha jólesik neki akkor egye
2010. júl. 29. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szintén 10 hónapos, ő is szereti a vajas, a sajtkrémes, az avokádó krémes, a tonhalkrémes, a csirkemell-sonkás kenyeret paradicsommal. Én napi 1x szoktam adni neki, vagy tízóraira, vagy uzsira. A másik mindig gyümölcs keksszel vagy pudinggal, vagy túró gyümivel, vagy joghurt gyümivel, hogy minden nap egyen valamilyen gyümölcsöt.
2010. júl. 30. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyelőre még nem adom így a kenyeret (nem merek vajasat adni, ekcémás...), de pl. főzelékhez adok neki falatkákat. Vagy mellé, vagy beleszórom és kicsit elázik :) Szerintem napi 2-nél többször azért ne add. Gondolom 2x tápszert eszik, emellett kellene legalább 1x főzelék (sajttal, hússal, valamivel) és 1x gyümölcs is. Nem hiszem, hogy napi 1-2-nél többször befér a kenyér :) Vagy iszik mellé tápszert?
2010. júl. 30. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Inkább úgy gondoltam, hogy ehet-e minden nap.

tápszer

gyümi, gyümi joghurtal

főzelék hallal, vagy husival

krémtúró, gyümi, vagy kenyér

főzelék

2010. júl. 30. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
perzse h ehet mindennap,ugy néz ki h nincs gluténérzékenysége igy nem gond
2010. júl. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!