Lipóti pékségben melyik kenyér finom?
Figyelt kérdés
főleg barna kenyér érdekelne. szeletelt is jó. de csak amelyikből van fél kilós, vagy max 750-es. Árat is írjatok légyszi.2012. márc. 21. 20:55
1/4 anonim válasza:
hagymás és olivás masni :) nem csak finom nagyon de egézséges is :) ára 200 ft körül van:)
2/4 anonim válasza:
Nekem állandóan a Purpur kenyeret ajánlották ismerőseim, de egy picike 600 Ft, én pedig több mint 2 kg kenyeret tudnék sütni annyiból, nemhogy egy negyedannyira költsek ennyit. Szóval nem nyilatkozhatok róla, de a Purpurról nagyon sok jót hallottam, ha ez számít.
3/4 anonim válasza:
Egyik sem! Ugyanaz a robbantott szar mint a többi, csak egy nagy feneket kerítettek neki a marketinggel! A nagymuter cipója egy hétig ehető volt, az övéké estére megköt mint a beton.
4/4 anonim válasza:
Én erdélyi pityókás kenyeret szoktam venni. EGY EGÉSZ HÉTIG eláll és még akkor is kenyérízű és formájú, nem esik atomjaira, nem szárad rommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!