Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hány éves korotok óta...

Ti hány éves korotok óta kávéztok? 17 leszek a héten és így estére már mintha beteg lennék ugy elmegy az erőm csak az alváson jár az eszem

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Elmúltam 28 éves, de még nem érzem, hogy szükségem lenne rá.
2012. márc. 21. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:
én 17 évesen szoktam rá (a fizikalecke miatt...)most reggel iszom egy eszpresszót, napközben 2-3 hosszúkávét. és imádom.
2012. márc. 21. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:

"Most 233 éves vagyok"

O_O

...

Hogy válaszoljak is, kb 15-16 éves korom óta. De lehet már általánosban is ittam néha. De amúgy utálom a kávé ízét, tejjel is, és már nem is nagyon hat, megihatok három bögrével is akár, ugyanúgy alszom tőle. :|

2012. márc. 21. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
18 évesen én is kávéztam, igaz csak reggel. Aztán terhes lettem, és még a kávé szagát sem birtam elviselni. Soha nem szoktam vissza rá, és nem is hiányzik.
2012. márc. 21. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vérképet csináltass, lehet, hogy vashiányos vagy. Próbálj egészségesen táplálkozni, mozogni. Kávé nélkül is el lehet érni a kívánt hatást. :)
2012. márc. 21. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:

13 éves korom óta kávézok rendszeresen, most 22 vagyok napi 4-5 kávét iszok, de már a függőség miatt, nem a hatása miatt.

Sajnos olyan szinten vagyok függő hogy ha reggel ébredéstől számított 10 percen belül nem jutok kávéhoz, akkor egész nap fáj a fejem.

Dolgoztam pultosként és ott ha este 9kor sokan voltak még, ittam egy kávét mert tudtam hajnalig bent leszek, ehez is olyan szinten szoktam hozzá, hogy azóta is este 9kor iszok egy kávét, de fél 10kor már simán alszom.

Ha nem muszáj nem javaslom hogy rászokj, mert csúnyán rá lehet, apám víz helyett is kávét iszik...

2012. márc. 22. 07:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Kb. egy éve kávézom, mikor elkezdtem az egyetemet, mert sokat kell tanulni, és a kávé segít az összpontosításban. Mindig reggel iszom, délután már nem. De egyszer túl erősre csináltam és úgy pörögtem tőle egész nap, hogy nem igaz, na meg olyan volt, mikor be vagy drogozva, de jó volt :P

19/L

2012. márc. 22. 11:29
 18/20 anonim ***** válasza:

14éves korom óta, naponta 2-3 kávét is megiszok mostanra... nem bírom nélküle. emellett (ha nem jutok kávéhoz) iszom kólát és energia italt... koffeinfüggő lennék? :D :D

18L

2012. márc. 22. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
17/L vagyok,14-15 éves koromban kezdtem el kávézni,de akkor még nagyon kevés kávét hígítottam fel nagyon sok tejjel. Most valahogy olyan az arány hogy 1/3 kávé,2/3 tej. Az utóbbi kb. fél évben 2-3 kávét ittam,most kezdek leállni róla és csak 1 csésze kávét iszom,azt is reggel :D Nagyon-nagyon-nagyon szeretem a kávét,de azért azt nem akarom hogy az egészségem rovására menjen :D
2012. márc. 23. 19:26
 20/20 anonim válasza:
14 évesen, orvosi ajánlásra, mert a vérnyomásom vészesen alacsony volt. Semmi bajom tőle, ha nem viszed túlzásba, akk még jót is tesz :)
2014. jan. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!