Nyert már valaki a Pöttyös nyereményjátékkal? És mit? Hányadik kód felöltésével?
32 kódból semmi, illetve 3 Terméket nyert :D
Én nem gyanúsítom a Túró Rudisokat semmivel, de jó lenne látni a játék végén azt az 500 akárhány kódot, amivel meg lehetett volna nyerni az iPhone-okat :D
Csak hogy tudjam, hogy pl. ha eggyel mellé nyúlok, és másik rudit veszek el, akkor nyertem volna :D
Kettővel ezelőtti, 4S-es... egy képet tudnál róla feltenni valahogy úgy, ami igazolja is hogy tőlük van, vagy valami?
Nehéz elhinni, mert több ismerősömnek is 50-60 feltöltött kódja van, és sehol semmi. Hetente többször megnézem több helyen is hogy esetleg valaki, vagy valakinek a valakije nyerte-e, de ahogy mondtam, sehol semmi. Szerintem többen is kíváncsiak lennének a képre ha tényleg tőlük van, mert akkor lenne értelme vásárolgatni. Egyébként meg bárki mondhatja, hogy xy dolgot nyert.
Ha pedig tényleg így van, akkor szerencsés vagy nagyon, gratula hozzá! :)
Sziasztok!
Mi 62 db. küldtünk be (a család összedolgozik :-) ), de semmi...
Egyetértek, úgy lenne korrekt, ha a nyerőket folyamatosan, illetve a végén a nyeretleneket is nyilvánossá tennék!
"Sziasztok! A Pöttyös Ötös promóciónk nyereményeiből eddig 11 iPhone, 120 Pöttyös pendrive és természetesen rengeteg Túró Rudi lett a tiétek! Még 10 napotok van feltölteni a kódokat, szóval mindent bele! ;)"
Érdekes...
Tényleg nem azért írók ide hogy dicsekedjek,de kb.15 db-öt vettem 7et eddig feltoltottem és nyertem egy iphont és 2rudit a többit majd később akartam feltölteni.Teg
nap írt egy haverom hogy látta a nevem és el se akartam hinni de igaz emailt is kaptam. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!