Hogyan tároljátok a sajtot, hogy ne büdösödjön meg és ne legyen olyan pimpós?
Mi Anyuval egy fél kilósat szoktunk venni. Nagyon sokáig elég, kb. egy hónapig, de már az utolsó darabnál, a végénél, már képtelen vagyok megenni, mert olyan fura szaga lesz, tapintásra is. Melegszendvicsen is büdös, émelyítő szaga lesz.
Mondom neki, hogy ne a műanyagban tartsa, amiben eredetiben volt, hanem vegyünk valamilyen levegő kiszippantós dobozt, de nem hajlandó, neki jó így. Számomra pedig már ehetetlen.
Nem tudunk fele annyit venni. Nem én veszem, hanem Anyum. Ő a tollét szereti és amikor az Auchanban bevásárlunk ezt éri meg venni. Fele annyit egyszerűen nem vesz.
Amúgy az imént két kis darabban már lefagyasztottuk a felét. A gond megoldva:) Köszönöm a válaszokat.
második vagyok, mi kamrában tároljuk, ott hűvös is van (max. 10 C°) és szellőzik is, nap nem süt oda
amúgy hűtőben szerintem a felsőbb polcokon alacsonyabb a páratartalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!