Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol tároljátok otthon a...

Hol tároljátok otthon a paradicsomot, paprikát, uborkát? Hütőben vagy simán a konyhában valami tárolóban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha még nincs felbontva, akkor általában a spájszban, felbontás után a hűtőben.
2011. nov. 27. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hűtőben.
2011. nov. 27. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

mivel már nálam ezek nem szezonális termékek, így nem is tárolom őket sehol.

ha néha, de nagyon ritkán, úgy döntök, hogy veszek 1-2 szemet, vagy egy uborkát, azt el is fogyasztjuk.

ha ezekből saját termésem lenne, már téliesítettem volna.

van spájzom, ha vennék többet, ott tartanám.

2011. nov. 27. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Megvágás előtt a pulton, utána a hűtőben.
2011. nov. 27. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
hűtőben
2011. nov. 27. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!