Hol tároljátok otthon a paradicsomot, paprikát, uborkát? Hütőben vagy simán a konyhában valami tárolóban?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha még nincs felbontva, akkor általában a spájszban, felbontás után a hűtőben.
3/5 anonim válasza:
mivel már nálam ezek nem szezonális termékek, így nem is tárolom őket sehol.
ha néha, de nagyon ritkán, úgy döntök, hogy veszek 1-2 szemet, vagy egy uborkát, azt el is fogyasztjuk.
ha ezekből saját termésem lenne, már téliesítettem volna.
van spájzom, ha vennék többet, ott tartanám.
4/5 anonim válasza:
Megvágás előtt a pulton, utána a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!