Hogyan lehet otthon szárított paradicsomot készíteni? Imádom, de megfizethetetlenül drága sajnos.
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 18:18
1/7 anonim válasza:
Sütőben, résnyire nyitott ajtó mellett lehet, de 14-16 órás szárítgatásnak nagyon magas az energiaköltsége.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi...:(
2009. máj. 4. 19:17
3/7 anonim válasza:
A szárított paradicsom nem más,mint az aszalt paradicsom.Olvass utána az aszalás mikéntjének.Ajánlom Pelle Józsefnének a Nyári ízek télire c. könyvét.Ott sok hasznosat megtudhatsz róla.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. máj. 5. 09:17
5/7 anonim válasza:
Nyáron, ha kánikula van egy rétegben kiteszed a napra, selyempapírra, s naponta forgatod. Por és ólommentes helyen. Lehet félbevágni.
6/7 anonim válasza:
Vagy ott szárítod, ahol úgyis átalánydíjas a gáz, vagy ha úgyis sütöttél, akkor utána. De amikor érik a paradicsom,akkor anap is süt úgyis.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket! akkor inkább napon :)
2009. máj. 5. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!