Szasa86 kérdése:
Mit csináljak hogy a trappista sajt ne száradjon ki és nem büdösödjön?
Figyelt kérdés
Hiába rakom zacskóba egy idő után büdös.2010. szept. 27. 14:47
1/3 anonim válasza:
Nálunk az az egy megoldás vált be, hogy csak annyit veszünk, amennyit egy héten belül megeszünk (kb). Igyekszem a saját (piros színű) fóliájába visszatakargatni, illetve a vágott felével teszem tányérra és úgy a hűtőbe.
2/3 anonim válasza:
Istenem, a sajtok egére könyörgöm, a sajt nem büdös, a sajtnak szaga van, nemes illata, aromája! :)
3/3 anonim válasza:
Saját csomagolásában (ha megoldható), vagy folpackban - a lényeg, hogy légmentesen, a hűtő legalsó polcán, mert ott van a leghidegebb. Így is csak max. 1 hétig bírja.
Ha már ”színesedik”, én felaprítom és egy pici vízzel megsütöm (meg kell fordítani). Így jó magában chips-nek, vagy saliba…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!