Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a trappista...

Szasa86 kérdése:

Mit csináljak hogy a trappista sajt ne száradjon ki és nem büdösödjön?

Figyelt kérdés
Hiába rakom zacskóba egy idő után büdös.
2010. szept. 27. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az az egy megoldás vált be, hogy csak annyit veszünk, amennyit egy héten belül megeszünk (kb). Igyekszem a saját (piros színű) fóliájába visszatakargatni, illetve a vágott felével teszem tányérra és úgy a hűtőbe.
2010. szept. 27. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Istenem, a sajtok egére könyörgöm, a sajt nem büdös, a sajtnak szaga van, nemes illata, aromája! :)
2010. szept. 27. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

Saját csomagolásában (ha megoldható), vagy folpackban - a lényeg, hogy légmentesen, a hűtő legalsó polcán, mert ott van a leghidegebb. Így is csak max. 1 hétig bírja.

Ha már ”színesedik”, én felaprítom és egy pici vízzel megsütöm (meg kell fordítani). Így jó magában chips-nek, vagy saliba…

2010. szept. 27. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!