Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell tejfölt enni?

Peanut kérdése:

Hogyan kell tejfölt enni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

1. verzió: kibontod a tejfölt az utasítások szerint, veszel magadhoz egy kanalat belemártod a tejfölbe annyira hogy ne legyen túl sok a kanálon majd a szád felé irányítod a tejföllel telt kanalat beteszed a szádba majd a tejfölt ha a nyelveden van lenyeled.

2 verzió: ugyanúgy kibontod a tejfölt majd kenyérre kened és úgy eszed

3. verzió: különböző ételekbe keverve.

2012. febr. 28. 21:41
 2/16 anonim válasza:
69%
káposztával!!!!!!!!!!
2012. febr. 28. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam 12%-os tejfölt fincsi puha kenyérre kenni és megsózom!!! hmm
2012. febr. 28. 21:43
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Én meg vagy cukrot,vagy lekvárt,vagy kakaóport teszek bele és kikanalazom kenyérhez.

De ha van gyümölcs,(eper,málna ,ribizli,barack) cukrosan ráöntöm,finomabb,mint a gyümölcsjoghúrt.

2012. febr. 28. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
A 12 %-os már egyáltalán nem tejföl. Sőt a többi bolti tejföl is inkább aludttej,kicsi finomítva. Házitejfölt kell enni. Az finom kenyérrel is.
2012. febr. 28. 21:54
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Bocs, gyerekek, de a majd felfordult a gyomrom a kenyeres, a kakaós, meg a gyümölcsös verzióktól.
2012. febr. 28. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Megbocsájtva :D de kinek hogy van gusztusa rá :)
2012. febr. 28. 22:03
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Én tejfölevés közben a Moldva szimfóniát szoktam hallgatni. ;-)
2012. febr. 28. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, az ízlés különbözik. De egyébként sem hallottam soha senkitől ezeket a változatokat. :) Biztos akadna, aki a cukrozott túrós tésztámtól lenne kiakadva.
2012. febr. 28. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Én a káposztás tésztát eszem jó sok borssal, kellemesen sózva, plusz cukrozva... elképesztően finom :)

A tejfölt, ahogy én szeretem:

Kiteszek egy tálkába egy kis doboz tejfölt (estére szoktam, amikor nem várok senkit, vagy nem megyek már sehová), 3-4 gerezd fokhagymát reszelek bele, sózom, borsozom, bazsalikomot, oregánót és majorannát teszek hozzá (vagy amelyik van, a legjobb frissen), két evőkanál citromlevet (ha frissen facsart, akkor egy fél citrom), és 1-2 evőkanál olívaolajat. Ezt összekeverem, majd megeszem.

Másik változat: ugyanez, de zöldfűszerek nélkül, bele egy kisebb fél apróra vágott vörös- vagy lilahagyma, esetleg újhagyma, póréhagyma, és apró kockákra vágott trappista sajt. Ennek a változatnak teljesen olyan íze van, ha elég sós, mint a feta sajtnak.

2012. febr. 29. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!