Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Beváltottad duplán a Supershopot?

Beváltottad duplán a Supershopot?

Figyelt kérdés
tegnap lehetett a sparban, mit vettél, mennyi pont volt rajta?

2012. febr. 23. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegnap este találtam meg a kártyám, azt hittem már megint elveszett,így nem, és te?
2012. febr. 23. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
csak 795 pont volt rajta vagyis 1590nek számolták és sok táblacsokit vettem rajta és maradt 156 pontom is :D
2012. febr. 23. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Beváltottam, 1305 volt rajta. A holnapi és a hétvégi kajához vásároltam, tejfölt, sütőlekvárt, kenyeret, joghurtot, sparos nutellát, ilyesmiket... 40 Ft-t kellett ráfizetnem :)
2012. febr. 23. 10:45
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem több mint 2000 volt rajta és azt hiszem 5500-ért vásároltam. 20 ft kellett fizetnem. 1-2 honapig elleszek, sok konzerv (kukorica,bab,befőtt..) és fűszerek, felvágott-szalámi (2-3 hétig eláll) meg persze ropi :)
2012. febr. 23. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:

De be ám:)) még egy pezsire is futotta a szülinapomra:)

amúgy kenyér, tejföl, felvágott, szóval napi dolgok.

600 pont körül lehetett, kijött belőle.

2012. febr. 23. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem, de édesanyám igen.

Nem tudom, hogy pontosan hány pontja volt meg mivel 100 km-re lakunk egymástól ezért nem láttam, hogy mi mennyire minőségi, de:

kerámia sütőtálakat (3 db-os és valami fonott dobozban? vannak, kis méretűek, 1 és 2 főre való adagot lehet benne sütni)

2 db fél literes üdítőt

2 db futószőnyeg (ezen belül fogalmam sincs milyen :) )

Nekem 1300 pontom van, most nem akartam elkölteni, nekem ez a vésztartalékom :)

2012. febr. 23. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!