Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg volt Magyarországon...

Tényleg volt Magyarországon Wendy's?

Figyelt kérdés
Mikor, hol, milyen volt? Miért ment el? Lesz még valaha szerintetek? Nézegettem a weboldalát és nagyon jó hamburgereik vannak.
2009. jún. 5. 21:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%
Én gimi mellett, diákszövetkezeten keresztül kezdtem el az Oktogonon dolgozni '98-ban, az volt az első az országban. Később további 3 egység nyitott Pesten (Duna Plaza, Westend és Üllői az Ecserinél). Előtte voltam mekiben és burger kingben is szóval azon tapasztalataim alapján mondhatom, hogy nagyon jó csapat jött össze, nagyon jó közép- és egységvezetőkkel. Kiváló minőségű ételeket készítettünk, voltak panírozott cuccaink, jacked potato többféle töltelékkel, chilis bab, saláták, slush (gyümölcs ízű jégkása), frosty (fagyasztott csoki-shake) stb. A hamburgereink jellegzetesek voltak, a hús is bennük, mi nem végtelenített szalagra raktuk őket mint máshol, hanem grilleztük őket rostlapon egyfordításos-technikával, minden egyes hússal egyenként foglalkoztunk. Bizony sokszor volt olyan, hogy a két grill-station 160 hosszú grill-lapja fullon volt csak hússal. A logisztikai rendszerünk egyszerű és hatékony volt. A képzési rendszerünk is jó volt, nem raktak be valakit olyan helyre ahol nem szeretett dolgozni, mindenkiben meglátták az erősségét ha már egyszer munkába állították. Angliából és az USA-ból is jöttek emberkék training-re és az nem csak oktatás volt - több héten keresztül teljes műszakokat dolgoztak velünk teljes értékű csapattagként - jó alkalom volt az angol nyelvet gyakorolni. Mindig jó volt a hangulat a melóhelyen. Aki iskola mellett dolgozott az is előre tudott lépni a ranglétrán (persze nem úgy, hogy napi 4 órákra ment be), ha látták hogy sokat túlórázik valaki akkor nem csak a fizetésben honorálták ezt, hanem hosszútávon is meghozta a gyümölcsét. 8-9 pénztárral ment a hely és hétvégén meg ünnepnapon mindig tömve volt, a hétköznapok lazábbak voltak, de akkor is be lehetett néha úszni. A fizetés és a személyzeti juttatások is jó volt és a személyzeti étkeztetés is olyan volt, hogy sosem maradtam éhes utána. Lopásról nem tudok, a készlet-nyilvántartás teljesen meggátolta, hogy ilyen történjen - már eleve egy központi raktárból érkezett az áru napi szinten. A Wendy's nem ment csődbe, a részvényekkel történt egy kis tetrisezés, aminek az lett az eredménye, hogy bizonyos egységeket meg kellett szüntetni - Magyarországon 3 ment volna a levesbe és a negyedikért (Oktogon) már nem volt értelme fenntartani egy központi raktárat. Mindettől függetlenül neheztelek a tulajdonosi körre, mert nem tartom szép dolognak ily módon megszabadulni egy olyan egységtől, ami gyakorlatilag sikerrel kialakított egy jónak mondható forgalmat, visszatérő vendégkörrel.
2022. jún. 15. 20:44
 42/43 anonim ***** válasza:

Jómagam rendszeres vevője voltam az Oktogonon lévő Wendy's-nek. Wendokton Kft. néven számláztak, még erre is emlékszem. Valaki itt kérdezte, hogy mennyire volt drága. Ha jól emlékszem, drágább volt a Mekinél vagy BurgerKingnél, de mégis ennek volt a legjobb ár/érték aránya. Nem tudom, mivel érték el, de annyira selymesen finom volt a húsuk, hatalmas választékban voltak saláták, sokféle konfigurációban a szendvicsek, meg a töltött krumplik. És nagy adagokat adtak, lehetetlen volt nem jóllakni.

Valaki írta kb 10 éve, hogy belső infóból tudja, hogy lesz újra nálunk. Hát ezidáig nem lett. Ahogy az utolsó írja, magam is ezért neheztelek, mert volt egy kiváló ár/éték arányú brand, volt piaca, mindig sokan ettek bent és akkor ahelyett, hogy megbecsülték volna, ahelyett, hogy kihasználták volna ezt a potenciált, nem, valami suttyó egómajom mókolás miatt hagyták, hogy menjen a levesbe.

2022. jún. 16. 07:57
 43/43 Bogoj ***** válasza:
Én az Oktogonra jártam annak idején sokat, náluk láttam először olyan salátabárt, ahol magad szeded össze a tálkába azt, amit ennél, és locsolod meg szintén szabadon választható (akár többféle) öntettel.
2022. szept. 8. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!