Tényleg volt Magyarországon Wendy's?
Figyelt kérdés
Mikor, hol, milyen volt? Miért ment el? Lesz még valaha szerintetek? Nézegettem a weboldalát és nagyon jó hamburgereik vannak.2009. jún. 5. 21:46
1/43 anonim válasza:
Igen volt! 15 éve jártam oda. Az Oktogonnál volt! Most azt hiszem Kentucky van a helyén. Én a csokis turmixot is imádtam náluk! Jó lenne ha újra nyílna!
3/43 A kérdező kommentje:
1.: Hú de jó lehetett neked, nagyon szívesen kipróbálnám...
Nekem is azt mondták, hogy az Oktogonon volt, de ott nincs Kentucky.
2.: Köszi a cikket! Itt azt írják, hogy: "a Wendy's a meglévő három gyorsétterem mellé négy újat nyitott" Ilyen sok volt??? És kapják be, hogy csődbe vitték...
2009. jún. 5. 22:18
4/43 anonim válasza:
Igen volt és az Oktogonon. Most Friday's van a helyén.
Én az USA-ban élek és itt van. Nagyon finom. Nagyok a szendvicsek és nem előre fagyasztottak, mint a meki, hanem ott sütik helyben. Nekem a kedvencem.
5/43 A kérdező kommentje:
Hú de jó neked. Láttam a weboldalát, az a tripla szendvics nagyon jól néz ki. Hogy az mekkora... Annyira kipróbálnám, csak hát elég messze van. :D Sokkal szimpatikusabb is, mint a McDonald's. Hogy kerültél ki, mit csinálsz? Dobj egy pm-et, ha az úgy jobb.
2009. jún. 5. 23:08
6/43 anonim válasza:
Emlékszem, 8 éve még az Ecseri úton is volt, ahol most a Burger King van. Vagy azt hiszem még a Kőbányai-Könyves Kálmán kereszteződésnél is volt, ahol most a McDonald's van.
7/43 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hát akkor nagyon későn ébredtem... :D És nem tudjátok, sikeres volt??? El nem tudom képzelni, hogy egy gyorsétterem-lánc csődbe megy, szerintem a vezetés nagy baklövéseket követett el.
2009. jún. 6. 00:02
8/43 A kérdező kommentje:
Sok helyen volt, akkor ahhoz képest, hogy így eltűnt... Kár érte.
2009. jún. 6. 00:03
9/43 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy volt. Sajnálom, hogy én nem próbálhattam ki és hogy már nincsen :(
Sokkal szimpatikusabb, mint a "meki".
10/43 anonim válasza:
Én is ezt a 2 helyet ismertem. Oktogon, és Ecseri. Én a salátákat imádtam nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!