Tényleg volt Magyarországon Wendy's?
Hát jó annak, aki kipróbálhatta. Na majd ha egyszer visszatelepül, vagy ha olyan helyen járok akkor...
Tényleg sokkal barátságosabbnak néz ki, mint bármelyik étteremlánc.
Ezeket nézzétek meg: [link]
Hú az a tripla... :D
Hajajj, volt a Duna Plázában is, a felsoroltak mellett.
Wendy'snek voltak a legjobb szendvicsei, a duplát imádtam a legjobban, a tripla még kicsit sok volt, de nyamiii (voltam akkor 13 éves.. :D)
Én is imádtam a Wendy's-es kajákat! Mi is az Oktogonhoz jártunk! :D
Olyan finom "csöpögős" szendvicsek voltak!
Héjában főtt krumpli baconnel, snidlinggel,tejföllel...Sajtszósz,...
Chili cheese and chips....
frosty.... hmmmm..
(na megyek, eszek valamit)
Hmmmm..... :)
Be kellett érnem ma estére egy Whopperrel, meg két Hot Chili Burgerrel, meg egy kis sült krumplival. :D
Én emlékszem rá, hogy régen reklámozták a tévében. Akkor anyukámat mindig nyúztam vele, hogy együnk ott, de hát hiába magyarázta nekem, hogy ezért nem utazunk pestre 200 kilométert. Mert én úgy gondoltam, hogy amit a tévében reklámoznak, az akkor mindenhol van. Mondjuk mai napig irritál, hogy a Pesten lévő dolgokat úgy reklámozzák, mintha az tényleg mindenki számára pikk-pakk elérhető lenne.
Szóval én sose voltam Wendy's-ben, de a reklámjára nagyon jól emlékszem, mármint arra, hogy volt, és valami kislány figura volt a logó, vagy ilyesmi. Különben vannak ilyenek, amikre gyerekkoromból jól emlékszem. Volt egy pizzás üzletlánc is, ami megszűnt, annak a nevére sem emlékszem, csak hogy piros táblája volt, és volt a nevében egy Q betű, na arra is kíváncsi lennék, azzal mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!