Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg volt Magyarországon...

Tényleg volt Magyarországon Wendy's?

Figyelt kérdés
Mikor, hol, milyen volt? Miért ment el? Lesz még valaha szerintetek? Nézegettem a weboldalát és nagyon jó hamburgereik vannak.
2009. jún. 5. 21:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
én is ezeket ismertem. és nem olyan rég léptek le. én is szerettem.
2009. jún. 6. 00:13
 12/43 A kérdező kommentje:

Hát jó annak, aki kipróbálhatta. Na majd ha egyszer visszatelepül, vagy ha olyan helyen járok akkor...

Tényleg sokkal barátságosabbnak néz ki, mint bármelyik étteremlánc.

Ezeket nézzétek meg: [link]

Hú az a tripla... :D

2009. jún. 6. 00:14
 13/43 anonim válasza:
100%
Hű régen 12 éve kb. a Duna Plázában is volt, és imádtuk mikor mozizás előtt ott ettünk.
2009. jún. 6. 00:38
 14/43 anonim válasza:
100%

Hajajj, volt a Duna Plázában is, a felsoroltak mellett.

Wendy'snek voltak a legjobb szendvicsei, a duplát imádtam a legjobban, a tripla még kicsit sok volt, de nyamiii (voltam akkor 13 éves.. :D)

2009. jún. 6. 00:38
 15/43 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ez kimaradt nekem. Sajna még akkor nem mozogtam Budapesten.
2009. jún. 6. 00:44
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádtam a Wendy's-es kajákat! Mi is az Oktogonhoz jártunk! :D

Olyan finom "csöpögős" szendvicsek voltak!

Héjában főtt krumpli baconnel, snidlinggel,tejföllel...Sajtszósz,...

Chili cheese and chips....

frosty.... hmmmm..

(na megyek, eszek valamit)

2009. jún. 6. 01:01
 17/43 A kérdező kommentje:

Hmmmm..... :)

Be kellett érnem ma estére egy Whopperrel, meg két Hot Chili Burgerrel, meg egy kis sült krumplival. :D

2009. jún. 6. 01:44
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, én is lemaradtam ezekről az ízélményekről, most még jobban sajnálom, hogy nem az USA-ba születtem!!!!:S
2009. jún. 6. 07:11
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Én emlékszem rá, hogy régen reklámozták a tévében. Akkor anyukámat mindig nyúztam vele, hogy együnk ott, de hát hiába magyarázta nekem, hogy ezért nem utazunk pestre 200 kilométert. Mert én úgy gondoltam, hogy amit a tévében reklámoznak, az akkor mindenhol van. Mondjuk mai napig irritál, hogy a Pesten lévő dolgokat úgy reklámozzák, mintha az tényleg mindenki számára pikk-pakk elérhető lenne.

Szóval én sose voltam Wendy's-ben, de a reklámjára nagyon jól emlékszem, mármint arra, hogy volt, és valami kislány figura volt a logó, vagy ilyesmi. Különben vannak ilyenek, amikre gyerekkoromból jól emlékszem. Volt egy pizzás üzletlánc is, ami megszűnt, annak a nevére sem emlékszem, csak hogy piros táblája volt, és volt a nevében egy Q betű, na arra is kíváncsi lennék, azzal mi lett.

2009. jún. 6. 09:07
 20/43 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos nem csak ti maradtatok le róla, de a remény még él, hogy egyszer valamikor talán beleharaphatunk abba a hatalmas burgerbe! :D
2009. jún. 6. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!