Tényleg volt Magyarországon Wendy's?
Figyelt kérdés
Mikor, hol, milyen volt? Miért ment el? Lesz még valaha szerintetek? Nézegettem a weboldalát és nagyon jó hamburgereik vannak.2009. jún. 5. 21:46
31/43 anonim válasza:
A Quickre énis emlékszem, a soroksári Auchanba volt és nagyon finom!!! Kávézó lett a helyén :( Wendysbe kiskoromba ettem még régen emlékszem, és másnap sem változott műanyag "páncéllá" a kaja hanem meg lehetett enni :)) imádtam!!! nagyon sajnálom hogy telerakták budapestet szar burger kinggel, szerintem az mindennek a legalja... még a meki is jobb. remélem visszarakják a wendys mert az tényleg nagyon jó gyorskaja volt!!!
32/43 anonim válasza:
33/43 anonim válasza:
én vagyok a 29. válasz író. az info közvetlen közelről van. mondhatni belső info. ha valami érdekel írj privit. :)
35/43 anonim válasza:
Én a chilis babjukat imádtam keksszel! Isteni volt! És a hamburgerüknek is nagyon jó ízük volt, én is sajnálom, gyerek voltam, amikor kivonult :/
36/43 anonim válasza:
hát úgy látszik ez a belsős info ... nem elég belsős.
37/43 anonim válasza:
# 3/36
Senki nem vitte csődbe a Wendy's-t. Régen volt valami 5 éves adókedvezmény, és mikor ez lejárt, akkor kivonultak az országból. Wendy's, Donkin Donuts, Nature Blue, Bonbon Hemingway meg még jópár amerikai cég.
38/43 rakaz válasza:
dixie csirke még mindig létezik tatabánya győri út 1 :)
a wendy's-ben talán 10-11 évesen ettem utoljára az oktogonnál én is sajnálom
39/43 anonim válasza:
Én sokszor ettem az oktog-on a wendysben. Közel volt a munkahelyemhez. A legeslegjobb volt az összes gyorsétterem közül.
40/43 anonim válasza:
A 2-es menü volt a legjobb a Wendy's-ben. Jó lenne, ha újra nyitna és drive ablakkal, mint a McDrive, vagy Burger King Drive-in.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!