Milyen hatással van valakire egyetlen pohár bor, ha azt megelőzően sosem ivott alkoholt?
Egyél hozzá valamennyi sajtot pl. az finom, és jó is.
Egy pohártól (1-1,5 deci) még akkor sem állsz fejre, ha még sose ittál. Valószínűleg a könnyű szédülés, oldott hangulat, jókedv fog bekövetkezni. (Én többéves teljes alkoholhiány után ennyit éreztem egy pohár bortól, 50 kilós huszonéves nőként.) Annyira nem hatott erősen, hogy ne tudtam volna tökéletesen kontrollálni, mit mondok, teszek. (Mondjuk autót nem vezetnék utána. :))
Igen, ha lassan iszod, akkor is kevésbé erős a hatása. De ne izgulj miatta.
Gondolj bele, egy testesebb bor mondjuk 14% alkoholtartalmú. Ha kisebb pohárral iszol, mondjuk 1 decit, abban kb. annyi az alkohol, mint mondjuk 3 konyakmeggyben...
Nah igen azért mindenképp kajálj előtte vagy iszogatás közben. Egy szendvicset csinálj vagy vegyél sztem azért az nem egy lehetetlen dolog.
A másik meg az alkohol ahogy valaki előzőleg mondta sok mindentől függ. Hogy milyen "fitt" vagy mennyit kajáltál, testsúlyodtól stb. Mert őszintén ha részegen is normálisan viselkedsz amit még most nem tudsz akkor csak ha televedeled magad akkor van gond.
De az jó ötlet hogy lassan igyál.
Én kifejezetten szeretek csajokkal elmenni inni fiú létemre bár sokszor melegnek néznek de imádom hogy én megiszok 2 üveggel és kezdem jól érezni magam a vékony csaj ismerőseim meg 2 pohár után már mosolyognak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!