Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lesz habos a víz,...

Miért lesz habos a víz, amikor krumplit főzünk?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
a krumpliban lévő keményítőtől...
2012. febr. 17. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

ennyi én is tudok.

A nem oldódó, szilárd keményítőrészecskék felgyűlnek a víz felszínére?

2012. febr. 17. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

MInek kérdezed ha tudod?

Igen attól...

2012. febr. 17. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Kijön a krumpliból a sok műtrágyalé...
2012. febr. 17. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!