Miért lesz habos a víz, amikor krumplit főzünk?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 12:17
1/4 anonim válasza:
a krumpliban lévő keményítőtől...
2/4 A kérdező kommentje:
ennyi én is tudok.
A nem oldódó, szilárd keményítőrészecskék felgyűlnek a víz felszínére?
2012. febr. 17. 12:33
3/4 anonim válasza:
MInek kérdezed ha tudod?
Igen attól...
4/4 anonim válasza:
Kijön a krumpliból a sok műtrágyalé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!