Miért lesz habos a víz, amikor krumplit főzünk?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:14
1/3 anonim válasza:
Mert szappan van a krumpliban. Ezért nem is ehető nyersen, mert akkor a szappan a hasunkban oldódik ki.
10/L
2/3 A kérdező kommentje:
valami hasonlóra gyanakodtam!: )
2012. jan. 11. 19:01
3/3 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy a keményítő oldódik ki a főzéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!